0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( měkká vazba )
- Produkt je nedostupný.
'A book of wonders' Bee Wilson, Sunday Times Books of the YearWinner of the Wainwright Prize 2022 - Eating to Extinction is an astonishing journey through the past, present and future of food, showing why reclaiming a diverse food culture is vital. 'Saladino inspires us to believe that turning the tide is still possible' Yotam OttolenghiFrom a… Přejít na celý popis
Kate Marshallová se potýká nejen se svou vlastní minulostí, na kterou chtěla už dávno zapomenout, ale také se zamotává do autory podcastu o skutečných zločinech... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Food for Life
-
The Preserving Garden
-
Low Tox Life Food: How to shop, cook, swap, save and eat for a happy planet
-
NOVINKA Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
The Food of Italy
-
Pocha
-
NOVINKA Pizza Night: Deliciously Doable Recipes for Pizza and Salad
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
Sweet
-
Persian Feasts
-
NOVINKA Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
The 5-Minute Noodle Salad Lunchbox
-
The Levantine Vegetarian
-
Cooking on Fire
-
Cocina de Andalucia
-
Crarter's Kitchen
-
The Palestinian Table
-
Persiana Everyday
-
Dinner
-
Lessons in Chemistry
-
Classic French Recipes
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
Dairy Delights: The Home Creamery
-
NOVINKA Italian American Forever
'A book of wonders' Bee Wilson, Sunday Times Books of the YearWinner of the Wainwright Prize 2022 - Eating to Extinction is an astonishing journey through the past, present and future of food, showing why reclaiming a diverse food culture is vital. 'Saladino inspires us to believe that turning the tide is still possible' Yotam OttolenghiFrom a tiny crimson pear in the west of England to an exploding corn in Mexico, there are thousands of foods that are at risk of being lost for ever. Dan Saladino spans the globe to uncover their stories, meeting the pioneering farmers, scientists, cooks, food producers and indigenous communities who are defending food traditions and fighting for change.
Eating to Extinction is about so much more than preserving the past. It is about the crisis facing our planet today, and why reclaiming a diverse food culture is vital for our future. * With a new preface by the author *Winner of multiple awards, including the Fortnum & Mason Food Book Award and the Guild of Food Writers Food Book Award.
'I love this book... I wish the whole world could read it' Raymond Blanc'A brilliant read' Tim Spector
- Nakladatel
- Vintage Publishing
- Rozměr
- 129 x 198 x 36
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 450
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-1-78470-968-6
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 12.01.2023
- ean
- 9781784709686
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola
- Zpovědní klub – máte rádi med? Tahle kniha je ještě sladší! | RECENZE
- Romance plná britského humoru a další knižní novinky | Vůně nových knih 33
- Naše matka – dusivé pokračování, které zraje k dokonalosti | RECENZE
- Poslechněte si Dobrý rozhovor se Štěpánem Kozubem a poznejte jeho duši i postoj k umění
- Epizody 2084 – orwellovská povídková divočina, která odhaluje temné stránky pokroku | RECENZE
- Děkujeme za vaši podporu! Chaos na farmě získal 2. místo v soutěži Hračka roku
- Dárkové knižní poukázky: Ideální firemní dárek pro zaměstnance nejen na Vánoce
- Nenasytní mrtví pokračují v nastavených kolejích, jen svižněji a lépe | RECENZE
- Pohádková young adult romantasy od Stephanie Garber a další knižní novinky | Vůně nových knih
- 4 nejčtivější kousky od značky RED pro měsíc říjen
- Bylo nebylo jedno zlomené srdce – magie, intriky, krutý princ a jedna naivní dívka | RECENZE