Echo Burning

Autor Lee Child

Echo Burning - Lee Child Nedostupné

Kniha

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Another heartstopping page turner featuring Jack Reacher, hero of the new blockbuster movie starring Tom Cruise. Jack Reacher, adrift in the hellish heat of a Texas summer. Looking for a lift through the vast empty landscape. A woman stops, and offers a ride. She is young, rich and beautiful. But her husband's in jail. When he comes out, he's… Přejít na celý popis

Young Adult i New Adult letí do čteček | Sleva 30 % Ať už vám je -náct nebo patříte mezi zkušenější čtenáře, Young Adult a New Adult literatura vás jistě neminula. Plní i vaši čtečku? Tak to určitě omrkněte naši nabídku. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Another heartstopping page turner featuring Jack Reacher, hero of the new blockbuster movie starring Tom Cruise. Jack Reacher, adrift in the hellish heat of a Texas summer. Looking for a lift through the vast empty landscape. A woman stops, and offers a ride. She is young, rich and beautiful. But her husband's in jail. When he comes out, he's going to kill her. Her family's hostile, she can't trust the cops, and the lawyers won't help. She is entangled in a web of lies and prejudice, hatred and murder. Jack Reacher never could resist a lady in distress.

Sdílet

Nakladatel
neuveden
Rozměr
130 x 194 x 23
jazyk
angličtina
Počet stran
576
Vydání
1
isbn
978-0-553-81330-2
Vazba
Knihy - paperback
datum vydání
1.01.2002
ean
9780553813302

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Irena Tesařová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Kniha se mi četla velmi dobře. Je srozumitelná, napsaná tak, že nemá žádná "hluchá" místa. Je zajímavá, má zvraty a není to nesmyslný krvák (zbytečně krutý až hnusný). Líbí se mi, že se děj rozvíjí, jste zvědavý, jak bude pokračovat a v závěru vás spisovatel nezklame, protože je dost i dynamický, strhující. Přesně odpovídá mému stylu. Knihu vřele doporučuji a od tohoto autora si objednávám i další knihy.

    Přečíst více
  • Věra Reňáková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Pátý díl tohoto autora, strhující další příběh Jacka Reachera, bývalého vojenského majora. Cestuje nalehko, je neustále v pohybu, a vždy se naskytne nějaká nečekaná situace, kde může pomoct. Tentokrát je to mladá žena s dcerkou na osamoceném ranči, kterou mlátil manžel, který bude propuštěn z věznice a hrozí jí pomsta. Jack to nemůže nechat být a jen tak odejít.

    Přečíst více
  • Lenka registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Vždycky me fascinuje, jak se Reacher přimota k nejakemu pruseru. Každopádně to vzdy stoji za to. Opet senzační čtení.

    Přečíst více
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda