0.0 z 5 hvězdiček
knihaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
The first in a pair of fast, season-led vegetable books from beloved author and cook Nigel Slater.'Much of my weekday eating contains neither meat nor fish ... It is simply the way my eating has grown to be over the last few years.'Greenfeast: spring, summer is a vibrant and joyous collection of the food Nigel eats at the end of the day. Over… Přejít na celý popis
O životních lekcích i humoru. O tom, kým je Štěpán Kozub bez scénářů a kostýmů. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Garden Chef: Recipes and Stories from Plant to Plate
-
Sweet
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
The Preserving Garden
-
Dinner
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
Sobremesa
-
How to Make Coffee: The science behind the bean
-
The Asian Pantry
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
Persiana Everyday
-
Low Tox Life Food: How to shop, cook, swap, save and eat for a happy planet
-
NOVINKA I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
NOVINKA Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
Fitwaffle’s Baking It Easy: All my best 3-ingredient recipes and most-loved cakes and desserts
-
Food for Life: Your Guide to the New Science of Eating Well
-
The Food of Italy
-
Greekish
-
Quick and Easy Vietnamese: Everyday Vietnamese Recipes for the Home Cook
-
NOVINKA Italian American Forever
-
The Complete Book of French Cooking
-
Torta della Nonna: A Collection of the Best Homemade Italian Sweets
-
Café Cecilia Cookbook
-
Crarter's Kitchen
The first in a pair of fast, season-led vegetable books from beloved author and cook Nigel Slater.'Much of my weekday eating contains neither meat nor fish ... It is simply the way my eating has grown to be over the last few years.'Greenfeast: spring, summer is a vibrant and joyous collection of the food Nigel eats at the end of the day. Over 110 simply beautiful spring and summer recipes, each with suggested variations, that can mostly be on the table in 30 minutes. This is perfect for people who want to eat less meat, but don't want to compromise on flavour and ease of cooking.From roast spring vegetables with peanut sauce to rice, broad beans and asparagus, or peaches with blackberries and ice cream, this green follow-up to the bestselling Eat is for everyone who wants daily inspiration for quick plant-based suppers. Greenfeast: autumn, winter will follow in October 2019.
- Nakladatel
- HarperCollins
- Rozměr
- 132 x 201 x 35
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 336
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-0-00-833335-5
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 1.11.2019
- ean
- 9780008333355
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE
- Křtu knihy o palubním střelci, Jaroslavu Fiedorovi, se zúčastnil i prezident Petr Pavel
- Poslední letošní Vůně nových knih! Ať vám neunikne!
- Zmámeni - příběh, který je romantický i surový zároveň | RECENZE
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola