5.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
British gastronomy has a grand old tradition that has been lost over time. Now our most inventive chef is out to reclaim it. Heston Blumenthal, whose name is synonymous with cutting-edge cuisine, still finds his greatest source of inspiration in the unique and delicious food that our sceptered isle once produced. This has been the secret to… Přejít na celý popis
O životních lekcích i humoru. O tom, kým je Štěpán Kozub bez scénářů a kostýmů. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Palestinian Table
-
Cooking on Fire
-
Persian Feasts
-
The Complete Book of French Cooking
-
The Preserving Garden
-
Dinner
-
Classic French Recipes
-
The Levantine Vegetarian
-
Café Cecilia Cookbook
-
The Food of Italy
-
The Italian Cookery Course
-
The Garden Chef: Recipes and Stories from Plant to Plate
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
NOVINKA Italia con gusto e amore
-
Traditional Czech Cuisine / Tradiční česká kuchyně
-
Clare Smyth: Core
-
World of Warcraft: New Flavors of Azeroth - The Official Cookbook
-
Quick and Easy Vietnamese: Everyday Vietnamese Recipes for the Home Cook
-
Sobremesa
-
The Silver Spoon Pasta
-
NOVINKA Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
NOVINKA Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
NOVINKA I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
A House Party in Tuscany: Recipes, Stories and Art From Arniano
British gastronomy has a grand old tradition that has been lost over time. Now our most inventive chef is out to reclaim it. Heston Blumenthal, whose name is synonymous with cutting-edge cuisine, still finds his greatest source of inspiration in the unique and delicious food that our sceptered isle once produced. This has been the secret to his success at world-famous restaurants The Fat Duck and Dinner, where a contrast between old and new, modern and historic, is key. Historic Heston charts a quest for identity through the best of British cooking that stretches from medieval to late-Victorian recipes. Start with twenty-eight historic dishes, take them apart, put them together again and what have you got? A sublime twenty-first-century take on delicacies including meat fruit (1500), quaking pudding (1660) and mock turtle soup (1892). Heston examines the history behind each one's invention and the science that makes it work. He puts these dishes in their social context and follows obscure culinary trails, ferreting out such curious sources as The Queen-like Closet from 1672 (which offers an excellent method for drying goose). What it adds up to is an idiosyncratic culinary history of Britain. This glorious book also gives a unique insight into the way that Heston works, with signature dishes from both The Fat Duck and the double Michelin-starred Dinner. With a beautiful cover illustrated by the genius that is Dave McKean, his illustrations throughout, and some of the most superb food photography you'll ever see, Historic Heston is a book to treasure. You think you know about British cooking? Think again.
- Nakladatel
- Bloomsbury
- datum vydání
- 1.01.2014
- ean
- 9781408857571
- Počet stran
- 432
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- isbn
- 978-1-4088-5757-1
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Křtu knihy o palubním střelci, Jaroslavu Fiedorovi, se zúčastnil i prezident Petr Pavel
- Zpovědní klub – máte rádi med? Tahle kniha je ještě sladší! | RECENZE
- Romance plná britského humoru a další knižní novinky | Vůně nových knih 33
- Naše matka – dusivé pokračování, které zraje k dokonalosti | RECENZE
- 5 nejzajímavějších biografií a rozhovorů pro měsíc říjen
- Kavárna s vůní perníčků je ultimátní feel good román tohoto podzimu! | RECENZE
- Poslechněte si Dobrý rozhovor se Štěpánem Kozubem a poznejte jeho duši i postoj k umění
- Epizody 2084 – orwellovská povídková divočina, která odhaluje temné stránky pokroku | RECENZE
- Děkujeme za vaši podporu! Chaos na farmě získal 2. místo v soutěži Hračka roku
- Dárkové knižní poukázky: Ideální firemní dárek pro zaměstnance nejen na Vánoce