How to be Vegan and Keep Your Friends: Recipes & Tips
How to be Vegan and Keep Your Friends: Recipes & Tips - Annie Nichols Nedostupné

How to be Vegan and Keep Your Friends: Recipes & Tips

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 60 - Díky, táto! (svítící ve tmě)

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 699 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 60 - Díky, táto! (svítící ve tmě)

You're being healthy, considerate to the planet and compassionate toward animals - so why is it so hard to navigate life as a vegan? From going out for dinner, to staying in with friends, it can be a challenge to cook, eat and socialise vegan in a world of carnivores. How to be Vegan and Keep Your Friends helps you to go about your life… Přejít na celý popis

Rachel Gillig: Jedno temné okno V království, kde tajemná mlha děsí obyvatele a magická infekce znamená jistou smrt, Elspeth už 11 let skrývá svou nákazu a její následky. V její mysli sídlí Noční běs, který sílí každým dnem... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

You're being healthy, considerate to the planet and compassionate toward animals - so why is it so hard to navigate life as a vegan? From going out for dinner, to staying in with friends, it can be a challenge to cook, eat and socialise vegan in a world of carnivores. How to be Vegan and Keep Your Friends helps you to go about your life without compromises, excuses or apologies. Instead, you'll be armed with more than 50 incredible recipes you can cook for yourself, your friends and your family (without hearing any complaints!), as well as tips, tricks and hacks for being a better more easygoing and happy vegan. Your options will open up, you'll enjoy a whole new menu of food (from vegan cake to vegan chocolate breakfast bars), and your friends... well, they'll never have a bad word to say again! About the Author Annie Nichols is a leading food writer and stylist based in England. Trained as a chef, she has worked in restaurants around the world and run a successful and innovative vegan supperclub in Margate. She's the author of five cookbooks, including Dinner at Mine, and has been a columnist for Stella Magazine, as well as contributing to magazines and publishers including Waitrose Food, FT Weekend, Square Peg and Octopus.

Sdílet

Nakladatel
Quadrille
datum vydání
1.01.2017
ean
9781787132740
Počet stran
160
jazyk
angličtina
Vazba
pevná vazba
isbn
978-1-78713-274-0

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda