0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Double the nutrition in every ingredient with this unfaddy blueprint for a healthier life, with more than 80 easy recipes. 'James Wong brings some welcome sanity to the world of healthy eating...its genius is his advice on how to get more nutrition from fruit and veg. It's fascinating, and better than cutting out food groups or paying for so… Přejít na celý popis
Florence Dayová, stínová spisovatelka, ztratila víru v lásku po zdrcujícím rozchodu. Když se jí začne zjevovat duch jejího sexy, ale přísného redaktora Benjiho, začnou mezi nimi přeskakovat jiskry... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Low Tox Life Food: How to shop, cook, swap, save and eat for a happy planet
-
How to Eat Chocolate
-
NOVINKA Albert Can Cook
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
Food for Life
-
Five Nights at Freddy's Cook Book
-
The Food of Italy
-
How to Make Coffee: The science behind the bean
-
Quick and Easy Vietnamese: Everyday Vietnamese Recipes for the Home Cook
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
Herbarium: One Hundred Herbs · Grow · Cook · Heal
-
NOVINKA A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
NOVINKA Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
Dairy Delights: The Home Creamery
-
Fitwaffle’s Baking It Easy: All my best 3-ingredient recipes and most-loved cakes and desserts
-
The Preserving Garden
-
The Silver Spoon Pasta
-
Crarter's Kitchen
-
The Asian Pantry
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
Torta della Nonna: A Collection of the Best Homemade Italian Sweets
-
NOVINKA Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
Sobremesa
-
Taste
Double the nutrition in every ingredient with this unfaddy blueprint for a healthier life, with more than 80 easy recipes. 'James Wong brings some welcome sanity to the world of healthy eating...its genius is his advice on how to get more nutrition from fruit and veg. It's fascinating, and better than cutting out food groups or paying for so-called superfoods' - delicious. magazineSELECT a Braeburn apple over a Fuji and get almost double the antioxidants from a fruit that tastes just as sweet. STORE strawberries on the counter, instead of in the fridge, and in just four days they will quadruple their heart-healthy compounds. COOK broccoli with a teaspoon of mustard and send its levels of cancer-fighting potential skyrocketing ten-fold. Between the rush to keep up with the latest miracle ingredient, anxiety about E-numbers and demonization of gluten/dairy/sugar (or the next foodie villain du jour) many of us are left in a virtual panic in the supermarket aisle. Tabloid headlines, 'free-from' labels and judgemental Instagram hashtags hardly help matters - so what should we be buying?How to Eat Better strips away the fad diets, superfood fixations and Instagram hashtags to give you a straight-talking scientist's guide to making everyday foods far healthier (and tastier) simply by changing the way you select, store and cook them. No diets, no obscure ingredients, no damn spiralizer, just real food made better, based on the latest scientific evidence from around the world. With over 80 foolproof recipes to put the theory into practice, James Wong shows you how to make any food a superfood, every time you cook. Biographical Notes James Wong is a Kew-trained botanist, writer and broadcaster based in London, England. He is the author of the bestselling books Grow Your Own Drugs, Homegrown Revolution and RHS Grow for Flavour, as well as a presenter of programmes including BBC2's award-winning Grow Your Own Drugs and Countryfile and Radio 4's Gardeners' Question Time. James is co-presenting a major new BBC primetime series on the science of food. Dr Emma Derbyshire is a registered Public Health Nutritionist and award-winning health writer. She is the director of consultancy Nutritional Insight Limited.
- Nakladatel
- Mitchell Beazley
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 224
- isbn
- 978-1-78472-191-6
- Vazba
- pevná vazba
- ean
- 9781784721916
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE