0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha
- Produkt je nedostupný.
Caffeine is the most widely consumed mind-altering molecule in the world; we cannot get enough of it, and drinking good coffee is our delivery system.How is it that coffee has such a hold? It’s all in the chemistry; the molecular structure of caffeine and the flavour-making phenols and fats that can be lured out from the bean by roasting,… Přejít na celý popis
Perfektní čtivý dárek nejen pro babičky. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
How to Make Coffee: The science behind the bean
-
The Coffee Dictionary : An A-Z of coffee, from growing & roasting to brewing & tasting
-
Coffee Art Masterclass
-
The Curious Barista's Guide to Coffee
-
How to Eat Chocolate
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
Low Tox Life Food: How to shop, cook, swap, save and eat for a happy planet
-
Jamie´s Kitchen
-
Is This A Cookbook? Adventures in the Kitchen
-
Sweet
-
Herbarium: One Hundred Herbs · Grow · Cook · Heal
-
Torta della Nonna: A Collection of the Best Homemade Italian Sweets
-
Lessons in Chemistry
-
A Short History of Drunkenness
-
The Complete Book of French Cooking
-
The Asian Pantry
-
Fitwaffle’s Baking It Easy: All my best 3-ingredient recipes and most-loved cakes and desserts
-
Spaghetti! An Interactive Recipe Book
-
Hugh Johnson Pocket Wine 2024
-
150 Restaurants You Need to Visit Before You Die
-
The Herbal Apothecary: Recipes, Remedies and Rituals
-
Dinner
-
The Curious Bartender - The artistry and alchemy of creating the perfect cocktail
-
World of Warcraft: New Flavors of Azeroth - The Official Cookbook
Caffeine is the most widely consumed mind-altering molecule in the world; we cannot get enough of it, and drinking good coffee is our delivery system.How is it that coffee has such a hold? It’s all in the chemistry; the molecular structure of caffeine and the flavour-making phenols and fats that can be lured out from the bean by roasting, grinding and brewing.In How to Make Coffee, culinary journalist Lani Kingston lays out the scientific principles for the coffee-loving non-scientists why water has to be at a certain temperature, what method works best with which grind, how roast affects taste, what happens when you add cream, which bean you start out with stick to these and you will never drink an ordinary joe again.A clear and fascinating guide to the chemistry of coffeeComprehensively covers every coffee-making methodInvaluable handbook for home baristas and coffee lovers
- jazyk
- angličtina
- isbn
- 978-1-78240-201-5
- ean
- 9781782402015
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE