0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha
- Produkt je nedostupný.
Caffeine is the most widely consumed mind-altering molecule in the world; we cannot get enough of it, and drinking good coffee is our delivery system.How is it that coffee has such a hold? It’s all in the chemistry; the molecular structure of caffeine and the flavour-making phenols and fats that can be lured out from the bean by roasting,… Přejít na celý popis
K nákupu nad 499 Kč v našich knihkupectvích získáte jako dárek Vánoční Dobrou záložku, za jejíž tvorbou stojí oblíbená knižní ilustrátorka Adéla Stopka! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
How To Make The Best Coffee At Home
-
How to Make Coffee: The science behind the bean
-
The Coffee Dictionary : An A-Z of coffee, from growing & roasting to brewing & tasting
-
The Curious Barista's Guide to Coffee
-
Coffee Creations: 90 delicious recipes for the perfect cup
-
How to Eat Chocolate
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
Low Tox Life Food: How to shop, cook, swap, save and eat for a happy planet
-
Jamie´s Kitchen
-
Is This A Cookbook? Adventures in the Kitchen
-
Herbarium: One Hundred Herbs · Grow · Cook · Heal
-
NOVINKA Joshua Weissman: Texture Over Taste
-
Torta della Nonna: A Collection of the Best Homemade Italian Sweets
-
Lessons in Chemistry
-
A Short History of Drunkenness
-
Glucose Revolution : The life-changing power of balancing your blood sugar
-
The Asian Pantry
-
Spaghetti! An Interactive Recipe Book
-
Hugh Johnson Pocket Wine 2024
-
150 Restaurants You Need to Visit Before You Die
-
The Herbal Apothecary: Recipes, Remedies and Rituals
-
Dinner
-
NOVINKA Basque Country
-
A Day in Hong Kong
Caffeine is the most widely consumed mind-altering molecule in the world; we cannot get enough of it, and drinking good coffee is our delivery system.How is it that coffee has such a hold? It’s all in the chemistry; the molecular structure of caffeine and the flavour-making phenols and fats that can be lured out from the bean by roasting, grinding and brewing.In How to Make Coffee, culinary journalist Lani Kingston lays out the scientific principles for the coffee-loving non-scientists why water has to be at a certain temperature, what method works best with which grind, how roast affects taste, what happens when you add cream, which bean you start out with stick to these and you will never drink an ordinary joe again.A clear and fascinating guide to the chemistry of coffeeComprehensively covers every coffee-making methodInvaluable handbook for home baristas and coffee lovers
- jazyk
- angličtina
- isbn
- 978-1-78240-201-5
- ean
- 9781782402015
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE