0.0 z 5 hvězdiček
knihaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
Learn to cook like the professionals with this essential reference work from the renowned Institut Paul Bocuse. The perfect guide for professional chefs in training and aspiring amateurs, this fully illustrated, comprehensive step-by-step manual covers all aspects of preparing, cooking and serving delicious, high-end food. An authoritative,… Přejít na celý popis
Extrémy vzrušují! Nestyďte se přiznat, že jste zvědaví. Dark romance, která rozdělila internet je tady!. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Garden Chef
-
150 Restaurants You Need to Visit Before You Die
-
The Italian Cookery Course
-
The Complete Book of French Cooking
-
Clare Smyth: Core
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
Jamie´s Kitchen
-
World of Warcraft: New Flavors of Azeroth - The Official Cookbook
-
Cooking on Fire
-
Taste
-
Classic French Recipes
-
NOVINKA Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
Crarter's Kitchen
-
French Boulangerie
-
Umění francouzské kuchyně
-
The Silver Spoon Pasta
-
Signature Cocktails
-
NOVINKA Albert Can Cook
-
NOVINKA Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
Five Nights at Freddy's Cook Book
-
The Nordic Baking Book
-
The Levantine Vegetarian
-
Spaghetti! An Interactive Recipe Book
-
The Connaught Bar
Learn to cook like the professionals with this essential reference work from the renowned Institut Paul Bocuse. The perfect guide for professional chefs in training and aspiring amateurs, this fully illustrated, comprehensive step-by-step manual covers all aspects of preparing, cooking and serving delicious, high-end food. An authoritative, unique reference book, it covers 250 core techniques in extensive, ultra-clear step-by-step photographs. These techniques are then put into practice in 70 classic and contemporary recipes, designed by chefs. With over 1,800 photographs in total, this astonishing reference work is the essential culinary bible for any serious cook, professional or amateur. The Institut Paul Bocuse is a world-renowned centre of culinary excellence, based in France. Founded by 'Chef of the Century' Paul Bocuse, the school has provided the very best cookery and hospitality education for twenty-five years.
- Nakladatel
- Hamlyn
- datum vydání
- 1.01.2015
- ean
- 9780600634171
- Počet stran
- 720
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- isbn
- 978-0-600-63417-1
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE