0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 1 ks
- Doručení Ve středu 6. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
841 Kč s DPH
Běžně 940 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
From crunchy baguettes to fig bread, and from traditional brioches to trendy cruffins, this comprehensive volume teaches aspiring bakers how to master the art of the French boulangerie. This new cookbook focuses on bread and viennoiserie, the category of French baked goods traditionally enjoyed for breakfast (like croissants and pains au… Přejít na celý popis
Stačí si vybrat knížky z této nabídky, vložit do košíku pět knih a cena se vám automaticky přepočítá = zaplatíte jen jednu. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Complete Book of French Cooking
-
The Italian Cookery Course
-
Torta della Nonna: A Collection of the Best Homemade Italian Sweets
-
Fitwaffle’s Baking It Easy: All my best 3-ingredient recipes and most-loved cakes and desserts
-
Garden Chef
-
Sweet
-
A House Party in Tuscany: Recipes, Stories and Art From Arniano
-
Classic French Recipes
-
NOVINKA Modernist Bread at Home
-
The Levantine Vegetarian
-
Café Cecilia Cookbook
-
Dinner
-
Pierogi: Over 50 Recipes to Create Perfect Polish Dumplings
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
NOVINKA The Book of Pasta
-
The Silver Spoon Pasta
-
150 Restaurants You Need to Visit Before You Die
-
Sobremesa
-
NOVINKA A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Five Nights at Freddy's Cook Book
-
NOVINKA Pizza Night: Deliciously Doable Recipes for Pizza and Salad
-
NOVINKA Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
Greekish
-
NOVINKA Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
From crunchy baguettes to fig bread, and from traditional brioches to trendy cruffins, this comprehensive volume teaches aspiring bakers how to master the art of the French boulangerie. This new cookbook focuses on bread and viennoiserie, the category of French baked goods traditionally enjoyed for breakfast (like croissants and pains au chocolat); it is a perfect complement to Ferrandi’s bestselling French Pâtisserie, which covers baked desserts. Here, the culinary school’s team of experienced chef instructors provides more than 40 techniques, explained in 220 step-by-step instructions—from making your own poolish or levain to kneading, shaping, and scoring various types of loaves, and from laminating butter to braiding brioches. Base recipes for doughs, fillings, and classic viennoiserie provide fundamental building blocks.
Organized into four categories—traditional breads, specialty breads, viennoiserie, and sandwiches—the 83 easy-to-follow recipes provide home chefs with sweet and savory options for breakfast or snacks—from country bread to grissini, pastrami bagels to croque-monsieurs, and kougelhopf to beignets. Select gluten-free, vegetarian, and vegan recipes offer something for everyone. A general introduction explains the fundamentals of bread and viennoiserie making, including key ingredients, the importance of gluten, the steps of fermentation, and an informative glossary.
- Nakladatel
- Flammarion
- Rozměr
- 21,8 x 28,7 x m
- isbn
- 978-2-08-043333-6
- Počet stran
- 304
- datum vydání
- 8.02.2024
- ean
- 9782080433336
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola
- Zpovědní klub – máte rádi med? Tahle kniha je ještě sladší! | RECENZE
- Romance plná britského humoru a další knižní novinky | Vůně nových knih 33
- Naše matka – dusivé pokračování, které zraje k dokonalosti | RECENZE
- Poslechněte si Dobrý rozhovor se Štěpánem Kozubem a poznejte jeho duši i postoj k umění
- Epizody 2084 – orwellovská povídková divočina, která odhaluje temné stránky pokroku | RECENZE
- Děkujeme za vaši podporu! Chaos na farmě získal 2. místo v soutěži Hračka roku
- Dárkové knižní poukázky: Ideální firemní dárek pro zaměstnance nejen na Vánoce
- Nenasytní mrtví pokračují v nastavených kolejích, jen svižněji a lépe | RECENZE
- Pohádková young adult romantasy od Stephanie Garber a další knižní novinky | Vůně nových knih
- 4 nejčtivější kousky od značky RED pro měsíc říjen
- Bylo nebylo jedno zlomené srdce – magie, intriky, krutý princ a jedna naivní dívka | RECENZE