Italy by Ingredient

Kniha ( pevná vazba )

Do košíku

886 Kč s DPH
Běžně 990 Kč Nápověda Jsme transparentní

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Deník mladého přírodovědce

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 1499 Kč dárek zdarma v hodnotě 348 Kč

Deník mladého přírodovědce

A fresh approach to Italian cuisine through its most iconic ingredients, presented by Italian-born cooking instructor Viola Buitoni.From glossy drops of balsamic vinegar to flakes of parmigiano reggiano and spoonfuls of fresh ricotta to creamy grains of risotto—the ingredients of Italian cuisine are beloved staples known the world over,… Přejít na celý popis

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

A fresh approach to Italian cuisine through its most iconic ingredients, presented by Italian-born cooking instructor Viola Buitoni.From glossy drops of balsamic vinegar to flakes of parmigiano reggiano and spoonfuls of fresh ricotta to creamy grains of risotto—the ingredients of Italian cuisine are beloved staples known the world over, available in specialty stores and served in restaurants across the globe. As a native Roman raised in the Umbrian countryside, Viola Buitoni grew up with these artisanal foods, learning about how they developed from centuries-old wisdom, tight-knit communities, and sustainable production. Now a US-based cooking instructor, Buitoni’s passion is sharing the beloved flavors of her homeland with home cooks.In this debut cookbook, she presents the history and geography of Italy’s most iconic ingredients, showing modern home chefs how to incorporate robust flavors and techniques into their kitchens. With recipes organized according to a single ingredient, each chapter bursts with taste: learn how to make a traditional ragù sauce with conserved tomatoes; layer a plate of prosciutto and buffalo mozzarella; or bake a polenta custard tart. Practical guidelines for seasonal eating, easy substitutes for hard-to-find items, and valuable shopping tips complement the approachable recipes.

 

Sdílet

Nakladatel
Rizzoli
Rozměr
21,2 x 26,2 cm
isbn
978-0-8478-7364-7
Počet stran
264
datum vydání
1.01.2023
ean
9780847873647
Vazba
pevná vazba
jazyk
angličtina

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 886 Kč Nápověda