Jak si poradit v problematické rodině

Autor Eric Maisel

Jak si poradit v problematické rodině - Eric Maisel Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je nedostupný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Zkušený psychoterapeut a autor Dr. Maisel vnímá rodinné problémy jako přirozený jev. Pomůže vám, ať už jde o jakýkoliv rodinný vzorec, který vás v životě blokuje. Dává dohromady osm dovedností, které můžete uplatnit, abyste přežili obtížný rodinný život, a které někdy mohou zlepšit život všem zúčastněným. Naučí vás, jak být moudří, silní,… Přejít na celý popis

Hurá do školy na e-shopu. ISIC/ALIVE sleva na vše 5 % Až do konce září platí na našem e-shopu sleva na ISIC / ALIVE průkazy 5 %! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Zkušený psychoterapeut a autor Dr. Maisel vnímá rodinné problémy jako přirozený jev. Pomůže vám, ať už jde o jakýkoliv rodinný vzorec, který vás v životě blokuje. Dává dohromady osm dovedností, které můžete uplatnit, abyste přežili obtížný rodinný život, a které někdy mohou zlepšit život všem zúčastněným. Naučí vás, jak být moudří, silní, klidní, jak mít jasno, být uvědomělí, stateční, přítomní a odolní.

Také popisuje deset druhů obtížných rodin a vysvětluje, jak můžete uvedených osm dovedností využít v každém z těchto typů rodinných poměrů. Ať už je vaše rodinná situace jakákoliv a ať se v ní míchají jakékoliv problémy, s nimiž se musíte vypořádat, nejlepší reakcí je dát najevo těchto osm dovedností. 

Ke každé z těchto rodin se v knize představuje a rozebírá ukázkový případ, který ale nezobrazuje jen destruktivní a smutné stránky života v uvedených špatných poměrech, ale hlavně popisuje cestu ke svobodě, duševnímu zdraví a šťastnému životu. Naprosto praktických a konkrétních rad, námětů i návodů zde najdete opravdu dost, ať už jste v jakékoliv situaci, neboť cílem knihy je svépomocná terapie. 

Po jejím přečtení budete cítit méně utrpení a budete mnohem schopnější použít svou vlastní sílu, abyste si vytvořili život, jaký chcete. Tahle kniha vás osvobodí. 

Sdílet

Nakladatel
Eugenika
datum vydání
1.09.2018
isbn
9788071005480
Počet stran
232
datum dotisku
22.10.2018
ean
9788071005480
Vazba
měkká vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda