5.0 z 5 hvězdiček
knihaKniha ( měkká vazba )
- Produkt je nedostupný.
Autor publikace, profesionální kuchař, pracoval celý život v hotelích a restauracích a jako vedoucí na různých úsecích veřejného stravování. Byl členem krajského poradního sboru kuchařů a Společnosti pro racionální výživu. Zaváděl neustále nové kolekce výrobků jídel a je autorem několika set receptur. Každý rok se zúčastňoval kuchařských… Přejít na celý popis
Kritikou i čtenáři oceněný příběh o představivosti, slunných i stinných stránkách přátelství, dokonalých i nedokonalých světech a o videohrách. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Pomazánky - 200 nejlepších receptů (Edice Apetit)
-
Merendy v zástěře - Úsporná kuchařka pro dceru (230 receptů, jak vařit s rozumem)
-
Pomazánky na pohoštění
-
Vajíčková kuchařka
-
Hity domácí kuchyně
-
Kuřecí prsa na 78 způsobů
-
Notes Květinové kuchařky
-
Tak chutná hygge
-
Vánoční kuchařka pro dceru
-
Domácí kuchařka - Recepty klasické, moderní i dietní
-
Babiččiny saláty a pomazánky
-
Kuchařka pro zimní dny
-
World of Warcraft - Oficiální kuchařka
-
Domácí medová kuchařka
-
Pomazánky - Vyzkoušené recepty
-
Císařská a královská kuchařka
-
Vejce pro každý den
-
Neoficiální kuchařka ze seriálu Stranger Things
-
Slavnostní kuchařka - Sním ještě víc
-
Už se vaří, má panenko!
-
Rychlé pohoštění pro návštěvy - Saláty, pomazánky, sladkosti
-
To nejlepší z drůbeže
-
Sůl, tuk, ocet, žár - Jak zvládnout základní prvky dobrého vaření
-
World of WarCraft - Nové příchutě Azerothu - Oficiální kuchařka
Autor publikace, profesionální kuchař, pracoval celý život v hotelích a restauracích a jako vedoucí na různých úsecích veřejného stravování. Byl členem krajského poradního sboru kuchařů a Společnosti pro racionální výživu. Zaváděl neustále nové kolekce výrobků jídel a je autorem několika set receptur. Každý rok se zúčastňoval kuchařských výstav a na gastronomické výstavě Ex Plzeň obdržel za výrobky správné výživy Zlatý pohár Ex Plzeň a v dalším ročníku Zlatou plaketu Ex Plzeň. Připravoval a vedl mladé kuchaře na mezinárodní kuchařské soutěži v bavorském Regensburgu.
- Nakladatel
- Dona
- Rozměr
- 0x0mm
- ean
- 9788085463538
- Počet stran
- 90
- jazyk
- čeština
- Vazba
- měkká vazba
- isbn
- 978-80-85463-53-8
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE