4.6 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Skladem 5+ ks
- Doručení V pondělí 25. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
438 Kč s DPH
Běžně 489 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Příručka pro začátečníky sous vide vaření - techniky, která se již po několik let těší velké oblibě restaurací - nabízí dokonale připravená jemná a šťavnatá jídla. Technologii sous vide krok za krokem Tato jednoduchá kuchařka vám krok za krokem ukáže, jak využít technologii sous vide k přípravě pokrmů stejných kvalit jako z restaurace v… Přejít na celý popis
Nový knižní rozhovor Adam Dolník: Svět elitního vyjednavače od Martina Moravce vás zavede do nejtemnějších zákoutí zločinu. Adam Dolník, který školil agenty FBI i Scotland Yardu, vás provede světem, kde jde o lidské životy! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Loudavé vaření: Recepty pro pomalý hrnec
-
Vaříme nebesky
-
Merendy v zástěře - Úsporná kuchařka pro dceru (230 receptů, jak vařit s rozumem)
-
Máma v kuchyni
-
Maminčiny recepty
-
Coolinářka
-
Karolína - Každý den je svátek
-
Loudavé vaření 2: Nové recepty pro pomalý hrnec
-
Moje domácí kuchyně
-
NOVINKA Loudavé vaření 3: Další recepty pro pomalý hrnec
-
World of Warcraft - Oficiální kuchařka
-
Tak chutná hygge
-
Naše: Kuchařka, která spojuje
-
BESTSELLER Cháluj líp!
-
Grilování
-
Uvařeno jednoduše a chutně
-
Přátelé. Oficiální kuchařka podle seriálu
-
Sůl, tuk, ocet, žár - Jak zvládnout základní prvky dobrého vaření
-
Moderní česká cukrařina
-
Základní recepty
-
Čas na pečení
-
BESTSELLER Kuchařka pro dceru - 5. přepracované vydání
-
Sapíkův svět
-
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture
Příručka pro začátečníky sous vide vaření - techniky, která se již po několik let těší velké oblibě restaurací - nabízí dokonale připravená jemná a šťavnatá jídla. Technologii sous vide krok za krokem Tato jednoduchá kuchařka vám krok za krokem ukáže, jak využít technologii sous vide k přípravě pokrmů stejných kvalit jako z restaurace v pohodlí vaší kuchyně. Více než 100 receptů pro každou příležitost, od halibuta, grilovaného chřestu a kuřecí Tikka Masaly, po Dulce de Leche, jednoduchou vanilkovou zmrzlinu nebo hořká kávová kardamomová zrna.
- Nakladatel
- Anag
- Rozměr
- 203 x 256 x 16
- isbn
- 978-80-7554-358-5
- Počet stran
- 290
- datum vydání
- 30.04.2022
- ean
- 9788075543585
- Vazba
- měkká vazba
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE