4.6 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Skladem 5+ ks
- Doručení V úterý 25. 2. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
438 Kč s DPH
Běžně 489 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Příručka pro začátečníky sous vide vaření - techniky, která se již po několik let těší velké oblibě restaurací - nabízí dokonale připravená jemná a šťavnatá jídla. Technologii sous vide krok za krokem Tato jednoduchá kuchařka vám krok za krokem ukáže, jak využít technologii sous vide k přípravě pokrmů stejných kvalit jako z restaurace v… Přejít na celý popis
Skrývá se v chuti minulosti recept na šťastnou budoucnost? Zavřete oči a ochutnejte...
Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
Příručka pro začátečníky sous vide vaření - techniky, která se již po několik let těší velké oblibě restaurací - nabízí dokonale připravená jemná a šťavnatá jídla. Technologii sous vide krok za krokem Tato jednoduchá kuchařka vám krok za krokem ukáže, jak využít technologii sous vide k přípravě pokrmů stejných kvalit jako z restaurace v pohodlí vaší kuchyně. Více než 100 receptů pro každou příležitost, od halibuta, grilovaného chřestu a kuřecí Tikka Masaly, po Dulce de Leche, jednoduchou vanilkovou zmrzlinu nebo hořká kávová kardamomová zrna.
- Nakladatel
- Anag
- Rozměr
- 203 x 256 x 16
- isbn
- 978-80-7554-358-5
- Počet stran
- 290
- datum vydání
- 30.04.2022
- ean
- 9788075543585
- Vazba
- měkká vazba
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.