Sous vide u vás doma - Skvěle uvařené jídlo díky moderní technice

Sous vide u vás doma - Skvěle uvařené jídlo díky moderní technice

Kniha ( měkká vazba )

Do košíku

438 Kč s DPH
Běžně 489 Kč Nápověda Jsme transparentní

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Sous vide se již dlouhá léta těší zasloužené pozornosti v restauracích, kterým umožňuje připravovat delikátní pokrmy dovedené k naprosté dokonalosti. Připravte si pokrmy jako z té nejlepší restauraceTeď ale vynálezci Nomiku, prvního cenově dostupného ponorného sous vide cirkulátoru, přicházejí s touto kuchařkou, která popisuje, jak si pokrmy… Přejít na celý popis

Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou Nejkrásnější dětská kniha se vrací! Objevujte tajemství vesmíru a mimozemského života s úžasnými ilustracemi, z nichž některé svítí ve tmě! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Sous vide se již dlouhá léta těší zasloužené pozornosti v restauracích, kterým umožňuje připravovat delikátní pokrmy dovedené k naprosté dokonalosti.

Připravte si pokrmy jako z té nejlepší restaurace

Teď ale vynálezci Nomiku, prvního cenově dostupného ponorného sous vide cirkulátoru, přicházejí s touto kuchařkou, která popisuje, jak si pokrmy jako z té nejlepší restaurace mohou pomocí metody sous vide připravit v pohodlí vlastní kuchyně i amatérští kuchaři.

Povzneste domácí vaření na úplně novou úroveň

Objevte způsob, jak uvařit lahodné a zaručeně šťavnaté krůtí maso a ochutnejte i neotřelé předkrmy – co byste řekli třeba smaženým žloutkům? V této knize najdete více než 100 receptů pro každou příležitost. Sous vide vám umožní povznést domácí vaření na úplně novou úroveň.

Řekli o této knize:

„Lisa Fetterman v Sous vide u vás doma píše jasně a motivujícím způsobem, což činí sous vide vaření snadno pochopitelným i pro úplné začátečníky. Tato mimořádná kniha vás provede technikou sous vide od základu až po sofistikované recepty, které jednoznačně obohatí vaše kulinářské dovednosti.“

ROMAN VANĚK,Pražský kulinářský institut

Sdílet

Nakladatel
Anag
Rozměr
203 x 256 x 16
isbn
978-80-7554-358-5
Počet stran
288
datum vydání
30.04.2022
ean
9788075543585
Vazba
měkká vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 438 Kč Nápověda