4.5 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Třetí kniha kulináře Petra Stupky nabízí jednoduchý souhrn cenných zdrojů z rostlinné i živočišné říše. Kniha je zaměřena k niterné podstaně samotného jídla a dává na vybranou z více než 200 rozličných návodů a receptů. Nabízí tak jedinečné varianty originálních receptů z obilovin, zeleniny, klíčků a výhonků, luštěnin, ale i kuřecího masa, ryb… Přejít na celý popis
Bryndza, Caplinová i Sigurđardóttir - to jsou jména autorů, jejichž vybrané e-knihy jsou součástí 100 zlevněných knih od GRADY o 33 % Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Sedm způsobů jak se radovat z jídla
-
NOVINKA Když hvězdy vaří… 3
-
Když hvězdy vaří… 2
-
Recyklovaná kuchařka Jitky Rákosníkové - Moderní domácnost beze zbytku
-
Babicovy dobroty 2.
-
Karolína - Domácí kuchařka
-
Sovákova kuchařka aneb Život s králem fóru
-
Příběhy a recepty nejslavnějších televizních kuchařů světa
-
Wednesday: neoficiální kuchařka
-
Moje nejlepší recepty
-
U stolu s Hankou Křížkovou
-
Vaříme s H.Růžičkovou /rybí
-
Kuchařka Delicious blog Lucie
-
Gastrokroužek - Spojilo nás jídlo
-
Jiří Babica na cestách – Recepty z celého světa, které zvládnete uvařít i doma
-
Gurmánkou navždy
-
Do ruky
-
Líná kuchařka - Jak se dobře najíst bez dlouhého vaření (Edice Apetit)
-
Hravé fit recepty
-
Recepty k vraždě
-
Defektní 50 odstínů hantecu (Defekt)
-
Přátelé. Oficiální kuchařka ze seriálu
-
Dieta do kapsy
-
Hranolky – mezinárodní recepty, dipy a omáčky
Třetí kniha kulináře Petra Stupky nabízí jednoduchý souhrn cenných zdrojů z rostlinné i živočišné říše. Kniha je zaměřena k niterné podstaně samotného jídla a dává na vybranou z více než 200 rozličných návodů a receptů. Nabízí tak jedinečné varianty originálních receptů z obilovin, zeleniny, klíčků a výhonků, luštěnin, ale i kuřecího masa, ryb a darů moře. Kuchař a kulinářský specialista známý z televizní obrazovky, stránek časopisů i rozhlasového vysílání, je zastáncem rozumného zdravého vaření, které vychází z tradic, přirozených zdrojů, a ctí sezónní zaměření pokrmů. ... ať se nám to líbí nebo ne, jsme tvořeni z toho, co sníme a vypijeme. Složení našeho jídla přímo, den co den, ovlivňuje zdraví i naši psychiku... ... jezte pravidelně, menší porce a hlavně komponujte pestrý jidelníček sobě i druhým. To je jednoduchá cesta, jak být zdravý i vitální...Kuchařské čarování obohatí váš všední i sváteční stůl tvořivostí a radostí.
- Nakladatel
- MCU
- Rozměr
- 153 x 221 x 7
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 160
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-80-7339-014-3
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 1.11.2014
- ean
- 9788073390143
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE