4.5 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Třetí kniha kulináře Petra Stupky nabízí jednoduchý souhrn cenných zdrojů z rostlinné i živočišné říše. Kniha je zaměřena k niterné podstaně samotného jídla a dává na vybranou z více než 200 rozličných návodů a receptů. Nabízí tak jedinečné varianty originálních receptů z obilovin, zeleniny, klíčků a výhonků, luštěnin, ale i kuřecího masa, ryb… Přejít na celý popis
Dětství v nefunkční rodině, osobní i profesní selhání, odhodlání, vděk a touha vzít život do svých rukou. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Sedm způsobů jak se radovat z jídla
-
PŘIPRAVUJEME Když hvězdy vaří… 3
-
Když hvězdy vaří… 2
-
Recyklovaná kuchařka Jitky Rákosníkové - Moderní domácnost beze zbytku
-
Babicovy dobroty 2.
-
Sovákova kuchařka aneb Život s králem fóru
-
Příběhy a recepty nejslavnějších televizních kuchařů světa
-
Kuchařka Delicious blog Lucie
-
Moje nejlepší recepty
-
Wednesday: neoficiální kuchařka
-
U stolu s Hankou Křížkovou
-
Královská kuchařka Freddieho Mercuryho - Více než 100 receptů
-
Gastrokroužek - Spojilo nás jídlo
-
Pro mlsné jazýčky
-
Vaříme s H.Růžičkovou /rybí
-
Jiří Babica na cestách – Recepty z celého světa, které zvládnete uvařít i doma
-
NOVINKA Gurmánkou navždy
-
Do ruky
-
Defektní U stolu s Hankou Křížkovou (Defekt)
-
Babicovy fotbalové dobroty - Recepty pro všechny fanynky a fanoušky
-
50 odstínů hantecu
-
Recepty k vraždě
-
Dieta do kapsy
-
Přátelé. Oficiální kuchařka podle seriálu
Třetí kniha kulináře Petra Stupky nabízí jednoduchý souhrn cenných zdrojů z rostlinné i živočišné říše. Kniha je zaměřena k niterné podstaně samotného jídla a dává na vybranou z více než 200 rozličných návodů a receptů. Nabízí tak jedinečné varianty originálních receptů z obilovin, zeleniny, klíčků a výhonků, luštěnin, ale i kuřecího masa, ryb a darů moře. Kuchař a kulinářský specialista známý z televizní obrazovky, stránek časopisů i rozhlasového vysílání, je zastáncem rozumného zdravého vaření, které vychází z tradic, přirozených zdrojů, a ctí sezónní zaměření pokrmů. ... ať se nám to líbí nebo ne, jsme tvořeni z toho, co sníme a vypijeme. Složení našeho jídla přímo, den co den, ovlivňuje zdraví i naši psychiku... ... jezte pravidelně, menší porce a hlavně komponujte pestrý jidelníček sobě i druhým. To je jednoduchá cesta, jak být zdravý i vitální...Kuchařské čarování obohatí váš všední i sváteční stůl tvořivostí a radostí.
- Nakladatel
- MCU
- Rozměr
- 153 x 221 x 7
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 160
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-80-7339-014-3
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 1.11.2014
- ean
- 9788073390143
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE