0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
The only book on Scottish baking you will ever need.This is the ultimate celebration of the amazing variety of Scottish baking. Acclaimed cookery writer Sue Lawrence introduces essential tips before going on to share 150 easy-to-follow recipes which will appeal to bakers of all abilities, and a chapter of baking with kids will inspire a new… Přejít na celý popis
Měla to být idylická dovolená v horách, která udělá tečku za nešťastnou životní etapou... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Nordic Baking Book
-
Flavour: The new recipe collection from the SUNDAY TIMES bestseller
-
The New Homemade Kitchen
-
Food for Life: Your Guide to the New Science of Eating Well
-
Country Comfort
-
Torta della Nonna: A Collection of the Best Homemade Italian Sweets
-
Slavic Kitchen Alchemy
-
Quick and Easy Vietnamese: Everyday Vietnamese Recipes for the Home Cook
-
Dinner
-
Classic French Recipes
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
Greekish
-
Persiana Everyday
-
Pizza Night: Deliciously Doable Recipes for Pizza and Salad
-
Ottolenghi COMFORT
-
At My Italian Table
-
Crumbs
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
How to Eat Chocolate
-
Albert Can Cook
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Jamie´s Kitchen
-
Harry Potter Afternoon Tea Magic: Official Snacks, Sips and Sweets Inspired by the Wizarding World
The only book on Scottish baking you will ever need.This is the ultimate celebration of the amazing variety of Scottish baking. Acclaimed cookery writer Sue Lawrence introduces essential tips before going on to share 150 easy-to-follow recipes which will appeal to bakers of all abilities, and a chapter of baking with kids will inspire a new generation in the kitchen.Featuring traditional favourites such as Selkirk bannock, Ecclefechan tart and Cloutie dumpling, New Scottish Baking also showcases exciting contemporary recipes such as Haggis tartlets with red onion marmalade, Roasted rhubarb, orange and ginger blondies, and Lemon curd polenta cake.
- Nakladatel
- Birlinn General
- Hmotnost
- 964 g
- isbn
- 978-1-78027-868-1
- Počet stran
- 272
- datum vydání
- 1.08.2024
- ean
- 9781780278681
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE