0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Dostupné u dodavatele
- Doručení V pátek 8. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
268 Kč s DPH
Běžně 299 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, pekařství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a… Přejít na celý popis
Russ a Aurora se po jedné vášnivé noci znovu setkávají jako vedoucí letního tábora. Russ se snaží dodržet přísná táborová pravidla, zatímco Aurora si z toho hlavu nedělá. Dokážou vedle sebe v poklidu existovat, nebo jejich noc zažehla neuhasitelný požár? Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Města a městečka v Čechách, na Moravě a ve Slezsku / 3.díl Kolí-Mi
-
AKCE Etiketa stolování - O dobrých mravech a gastronomii
-
Příběhy věcí - 100 artefaktů za posledních 100 let
-
Maurerův výběr Grand Restaurant 2020
-
Chvála české kuchyně - bible české gastronomie
-
Být tak strojem - Putování mezi kyborgy, utopisty, hackery a futuristy, kteří řeší skromný problém lidské smrtelnosti
-
Heraldika na mincích a medailích
-
Atlas literárních míst
-
Zapomenutá řemesla
-
Encyklopedie českých nakladatelství 1949-2006
-
Nové pohledy
-
Svět ve stínu démonů
-
Války světa, starověk středověk
-
Světy a umění Blizzard Entertainment
-
Defektní Rytíři Templu (Defekt)
-
Lexikon ČSLA - Svazy a svazky
-
Technologie přípravy pokrmů 1
-
Zemědělství a potraviny - Encyklopedický předhled
-
Úprava vody v energetice
-
Technologie přípravy pokrmů 6
-
Encyklopedie Věda a technika
-
Báječní muži na létajících strojích
-
Encyklopedický slovník teraristiky a herpetelogie
-
Stolničení
Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, pekařství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek. Své místo zde má i pivo a víno, jejich výroba a názvosloví, používané sommeliéry.
- Nakladatel
- Ratio
- Rozměr
- 153 x 231 x 12
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 232
- Vydání
- 2
- isbn
- 978-80-86351-10-0
- Vazba
- měkká vazba
- datum dotisku
- 28.11.2022
- ean
- 9788086351100
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola
- Zpovědní klub – máte rádi med? Tahle kniha je ještě sladší! | RECENZE
- Romance plná britského humoru a další knižní novinky | Vůně nových knih 33
- Naše matka – dusivé pokračování, které zraje k dokonalosti | RECENZE
- Poslechněte si Dobrý rozhovor se Štěpánem Kozubem a poznejte jeho duši i postoj k umění
- Epizody 2084 – orwellovská povídková divočina, která odhaluje temné stránky pokroku | RECENZE
- Děkujeme za vaši podporu! Chaos na farmě získal 2. místo v soutěži Hračka roku
- Dárkové knižní poukázky: Ideální firemní dárek pro zaměstnance nejen na Vánoce
- Nenasytní mrtví pokračují v nastavených kolejích, jen svižněji a lépe | RECENZE
- Pohádková young adult romantasy od Stephanie Garber a další knižní novinky | Vůně nových knih
- 4 nejčtivější kousky od značky RED pro měsíc říjen
- Bylo nebylo jedno zlomené srdce – magie, intriky, krutý princ a jedna naivní dívka | RECENZE