5.0 z 5 hvězdiček
knihaKniha ( měkká vazba )
- Dostupné u dodavatele
- Doručení V pondělí 2. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
268 Kč s DPH
Běžně 299 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Velký gastronomický slovník vychází ve dvou svazcích a je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, perníkářství, řeznictví a uzenářství,… Přejít na celý popis
Už je to tady! Čas začít plánovat rok 2025! Máme pro vás diáře všech druhů a velikostí, které uspokojí každého plánovače. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Příběhy věcí - 100 artefaktů za posledních 100 let
-
Nové pohledy
-
Maurerův výběr Grand Restaurant 2020
-
Být tak strojem - Putování mezi kyborgy, utopisty, hackery a futuristy, kteří řeší skromný problém lidské smrtelnosti
-
Města a městečka v Čechách, na Moravě a ve Slezsku / 3.díl Kolí-Mi
-
Heraldika na mincích a medailích
-
Atlas literárních míst
-
Zapomenutá řemesla a život na venkově
-
Encyklopedie českých nakladatelství 1949-2006
-
S malířem kolem Evropy
-
Války světa, starověk středověk
-
Světy a umění Blizzard Entertainment
-
Lexikon ČSLA - Svazy a svazky
-
Defektní Rytíři Templu (Defekt)
-
Zemědělství a potraviny - Encyklopedický předhled
-
Hygiena práce
-
Encyklopedie Věda a technika
-
Stolničení
-
Báječní muži na létajících strojích
-
AKCE Etiketa stolování - O dobrých mravech a gastronomii
-
Encyklopedický slovník teraristiky a herpetelogie
-
Z vědecké dílny - Kapitoly o vědecké práci
-
Technologie přípravy pokrmů 1
-
Zeptej se vědce
Velký gastronomický slovník vychází ve dvou svazcích a je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, perníkářství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek. Své místo zde má i pivo a víno, jejich výroba a názvosloví, používané sommeliéry. Jde o ojedinělou publikaci pro odborníky pracující v oboru, ale slovník je určen i amatérským gastronomům.
- Nakladatel
- Ratio
- Rozměr
- 158 x 233 x 16
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 247
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-80-86351-11-7
- Vazba
- měkká vazba
- datum dotisku
- 28.11.2022
- ean
- 9788086351117
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE