0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 5+ ks
- Doručení V pondělí 23. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
402 Kč s DPH
Běžně 449 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Konzumace výrobků z obilovin, především těch z pšenice, bývá spojována s různými zdravotními riziky a obezitou. Řada lidí dnes řeší také některou z forem intolerance lepku. Obiloviny ale zdaleka nejsou jen produkty z bílé pšeničné mouky, nudné "zrní" nebo prázdné sacharidy… Třetí kniha veganského šéfkuchaře Petra Klímy představuje tuto… Přejít na celý popis
Jsou zákeřní, nebezpeční, nemorální. Vyplatí se proti nim bojovat, když je v sázce úplně všechno? Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Kuchařka pro dokonalou imunitu - 129 originálních receptů pro posílení obranyschopnoti
-
Čtyřfázový program histaminového restartu – Jak odhalit příčiny migrén, ekzémů, závratí, alergií a dalších potíží
-
Prospěšné Ořechy a semena - 40 lahodných, výživných receptů
-
Radost z jídla – Nejen makrobiotika očima lékaře a pacienta (včetně DVD)
-
Jíme zdravě ze spíže
-
Kuchařka pro zdravé střevo
-
Margit Slimáková: Osobní receptář pro zdraví a pohodu
-
Postní kuchařka od kořene po nať
-
Kouzelný rendlíček našich babiček - Z pokladnice našich předků
-
Dej tělu šanci k přirozené rovnováze, štíhlosti a zdraví
-
Nenechte se zabít cukrem
-
Jde to i bez mléka a vajec
-
Jíme zdravě - Grilovací speciál
-
Kalorické Tabulky
-
Pravda o cukru - Jak krevní cukr ovlivňuje kvalitu našeho života
-
Jezte opravdové jídlo
-
Jak jíme zdravě na podzim: Průvodce zdravým podzimem s 94 sezónními recepty
-
Úžasnější za 2 týdny
-
Jak nezemřít - Kuchařka 100 receptů na prevenci a odvrácení nemoci
-
Jíst a žít - Moderní kuchařka na dalších 100 let
-
Jak jíme zdravě na jaře: Průvodce zdravým jarem s 90 sezónními recepty
-
Jak nedietovat - Přelomová publikace založená na vědeckých poznatcích
-
Ze zahrady do kuchyně
-
Krabičky do práce
Konzumace výrobků z obilovin, především těch z pšenice, bývá spojována s různými zdravotními riziky a obezitou. Řada lidí dnes řeší také některou z forem intolerance lepku. Obiloviny ale zdaleka nejsou jen produkty z bílé pšeničné mouky, nudné "zrní" nebo prázdné sacharidy… Třetí kniha veganského šéfkuchaře Petra Klímy představuje tuto důležitou skupinu rostlinných surovin v úplně jiném a lákavém světle. Hlavní roli zde hrají tradiční i méně známé druhy obilovin a pseudoobilovin, včetně těch bezlepkových - ale v jejich přirozené, průmyslově co nejméně upravené, a tedy výživné podobě: plné vlákniny, minerálů, bílkovin a zdravých tuků. Existuje tolik druhů a tolik možností zdravého a kreativního zpracování! Zapojte je s pomocí pestré palety skvělých receptů do svého každodenního jídelníčku! ŠPALDA, ČERVENÁ PŠENICE, KAMUT, PŠENICE OZIMÁ, JEČMEN, ŽITO, OVES, JÁHLY, POHANKA, KUKUŘICE, RÝŽE MNOHA DRUHŮ, QUINOA, AMARANT, ČIROK • krémové a lehké polévky, originální pomazánky, saláty, placky a tataráky, knedlíky, noky či halušky, risotta, zapékané pokrmy a další rozmanité hlavní chody, ale i snídaňové kaše, palačinky, moučníky, energetické tyčinky a sušenky • celá zrna, klíčky, vločky, celozrnná mouka, bulgur, kuskus, polenta, těstoviny • přehledné a inspirativní představení jedné (pseudo)obiloviny za druhou, doplněných spoustou lokální zeleniny, čerstvých bylinek, sezonního ovoce a voňavého koření recepty plné chuti, živin a vlákniny, včetně bezlepkových variant, a naopak bez masa, mléka, vajec i cukru
- Nakladatel
- Smart Press
- Rozměr
- 163 x 247 x 19
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 224
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-80-88244-23-3
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 14.07.2021
- ean
- 9788088244233
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Chemie lásky: Příběh plný trapasů, spalující přitažlivosti a nerdovských hlášek | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- Romantici ze záhrobí: Kouzelný příběh, který vám změní pohled na život i na smrt | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE