5.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Je-li úroda ovoce z našich sadů a zahrad více než dobrá, přemýšlíme, jak sklizeň co nejlépe zužitkovat. Možnosti jsou různé a není divu, že člověka napadne – což si takhle vyrobit dobrý destilát, i když jen pro vlastní spotřebu? Pro všechny, kteří by chtěli správně porozumět pálení ovoce, zprostředkovává tato kniha uceleně a srozumitelně… Přejít na celý popis
Měla to být idylická dovolená v horách, která udělá tečku za nešťastnou životní etapou... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Výroba slivovice a jiných pálenek
-
Domácí výroba lihovin
-
Domácí výroba likérů
-
Tekutá kuchařka
-
Destilace – Jak na to
-
Šťávy a míchané nápoje z přírody
-
Domácí nápoje pro zdraví - Léčivé limonády, ovoce, byliny, plody, jedlé květy
-
Domácí likéry a tinktury
-
Moon milk
-
Děláme si sami pivo, víno, medovinu, cider, šumivé nápoje a další unikátní speciality
-
Pivo za císaře pána
-
Příručka whisky - Základní průvodce po světě whisky
-
RUM
-
Světový atlas whisky
-
Sladařství
-
Divoké kvašené nápoje - Limonády, piva, vína, medoviny
-
Defektní Destilace. Jak na to? (Defekt)
-
Nejlepší vína České republiky 2022/2023
-
Labužníkem na plný úvazek
-
Defektní Příručka whisky - Základní průvodce po světě whisky (Defekt)
-
Pivař a Blondýna
-
Rozpravy o víně
-
Co pít, když...
-
Krajinou vína po Slovensku
Je-li úroda ovoce z našich sadů a zahrad více než dobrá, přemýšlíme, jak sklizeň co nejlépe zužitkovat. Možnosti jsou různé a není divu, že člověka napadne – což si takhle vyrobit dobrý destilát, i když jen pro vlastní spotřebu? Pro všechny, kteří by chtěli správně porozumět pálení ovoce, zprostředkovává tato kniha uceleně a srozumitelně základní znalosti o ovocných druzích a přísadách, stejně jako o nezbytné fyzice, chemii a mikrobiologii. To umožňuje začátečníkům snadnější první kroky a zkušeným destilatérům informace o pozadí výroby a hodnocení kvalitních ovocných destilátů. Autoři mají dlouholeté zkušenosti z praxe a výuky.Knihu přeložila a doplnila doc. Ing. Helena Uhrová, CSc., z VŠCHT v Praze, autorka úspěšných knih Víkendu Děláme si sami slivovici, meruňkovici, hruškovici, jablkovici a jiné ovocné destiláty, vína, šťávy a sirupy, Děláme si sami víno a Jak se dělá cidre, calvados a pommeau.
- Nakladatel
- Víkend
- Rozměr
- 149 x 209 x 10
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 96
- Vydání
- 2
- isbn
- 978-80-7433-011-7
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 1.04.2010
- ean
- 9788074330117
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE
- Křtu knihy o palubním střelci, Jaroslavu Fiedorovi, se zúčastnil i prezident Petr Pavel
- Poslední letošní Vůně nových knih! Ať vám neunikne!
- Zmámeni - příběh, který je romantický i surový zároveň | RECENZE
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola