0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Je-li úroda ovoce z našich sadů a zahrad více než dobrá, přemýšlíme, jak sklizeň co nejlépe zužitkovat. Možnosti jsou různé a není divu, že člověka napadne – což si takhle vyrobit dobrý destilát, i když jen pro vlastní spotřebu? Pro všechny, kteří by chtěli správně porozumět pálení ovoce, zprostředkovává tato kniha uceleně a srozumitelně… Přejít na celý popis
Jsou zákeřní, nebezpeční, nemorální. Vyplatí se proti nim bojovat, když je v sázce úplně všechno? Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Domácí výroba likérů
-
Domácí nápoje pro zdraví
-
Šťávy a míchané nápoje z přírody
-
Moon milk
-
Pivo za císaře pána
-
RUM
-
Sladařství
-
Divoké kvašené nápoje - Limonády, piva, vína, medoviny
-
Nejlepší vína České republiky - Průvodce 2021 - 2022
-
Příběhy jihomoravských minipivovarů
-
Poradce vínomila
-
Zelený čaj - Uzdravující požitek
-
Bible zelených smoothie
-
Víno, dar nebe a země
-
Pivař a Blondýna
-
Co pít, když...
-
Degustační deník - notes
-
Koktejly
-
Kniha o čaji - Čajové obřady a kultura Japonska
-
Léčivá vína a likéry pro každého
-
Teorie bečky
-
Smoothies na každý den pro děti a mámy
-
Průvodce nejlepšími víny České republiky 2014-2015
-
Prague Coffee Guide
Je-li úroda ovoce z našich sadů a zahrad více než dobrá, přemýšlíme, jak sklizeň co nejlépe zužitkovat. Možnosti jsou různé a není divu, že člověka napadne – což si takhle vyrobit dobrý destilát, i když jen pro vlastní spotřebu? Pro všechny, kteří by chtěli správně porozumět pálení ovoce, zprostředkovává tato kniha uceleně a srozumitelně základní znalosti o ovocných druzích a přísadách, stejně jako o nezbytné fyzice, chemii a mikrobiologii. To umožňuje začátečníkům snadnější první kroky a zkušeným destilatérům informace o pozadí výroby a hodnocení kvalitních ovocných destilátů. Autoři mají dlouholeté zkušenosti z praxe a výuky.Knihu přeložila a doplnila doc. Ing. Helena Uhrová, CSc., z VŠCHT v Praze, autorka úspěšných knih Víkendu Děláme si sami slivovici, meruňkovici, hruškovici, jablkovici a jiné ovocné destiláty, vína, šťávy a sirupy, Děláme si sami víno a Jak se dělá cidre, calvados a pommeau.
- Nakladatel
- Víkend
- Rozměr
- 149 x 209 x 10
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 96
- Vydání
- 2
- isbn
- 978-80-7433-011-7
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 1.04.2010
- ean
- 9788074330117
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE