Písničky sKORO NA celý rok

Kniha ( měkká vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

Nový zpěvník pana Jiřího Jablunky je primárně určen pro žáky 1. stupně a ZUŠ, ale je vhodný i pro předškoláčky v MŠ. Obsahuje 21 autorských písní s odkazy na audionahrávky a videolekce. Písničky jsou řazeny dle témat průběhu školního roku, kopírují roční období, svátky, tradice, významné dny a všední i nevšední svět kolem nás. Ke každé písničce je… Přejít na celý popis

Gillian McAllisterová: Stane se včera Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Nový zpěvník pana Jiřího Jablunky je primárně určen pro žáky 1. stupně a ZUŠ, ale je vhodný i pro předškoláčky v MŠ. Obsahuje 21 autorských písní s odkazy na audionahrávky a videolekce. Písničky jsou řazeny dle témat průběhu školního roku, kopírují roční období, svátky, tradice, významné dny a všední i nevšední svět kolem nás. Ke každé písničce je zpracována metodika, jak s písničkou dále pracovat – pohybové, dramatické a výtvarné aktivity, náměty na výrobu a zapojení hudebních nástrojů, motivační hádanky a jazykolamy a mnoho dalšího.
Zpěvníček je doplněn barevnými lustracemi studentek SPgŠ Kroměříž.

BONUS NAVÍC!
Kniha obsahuje QR kódy, které si načtete v chytrém telefonu a získáte přístup k dalším rozšiřujícím materiálům - nahrávkám a videím. Potřebujete k tomu chytrý telefon, nainstalovanou aplikaci pro čtení QR kódů a připojení k internetu.
Spusťte aplikaci a namiřte telefon na QR kód v knize. Načte se vám url odkaz, který potvrdíte. V prohlížeči se vám poté otevře video nebo nahrávka.

Sdílet 0

Nakladatel
Infra
jazyk
čeština
Počet stran
72
isbn
978-80-88459-03-3
Vazba
měkká vazba
ean
9788088459033

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 300 Kč Nápověda