0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Polska brings you a revolutionary style of cooking, taking you on a culinary journey through Poland’s national dishes and folkloric roots. Zuza Zak welcomes you into her Polish kitchen, offering an inspiring take on both traditional recipes and new ingredients. Slavic salad with crabmeat and Green spinach pierogi with kasha, Polish… Přejít na celý popis
V království, kde tajemná mlha děsí obyvatele a magická infekce znamená jistou smrt, Elspeth už 11 let skrývá svou nákazu a její následky. V její mysli sídlí Noční běs, který sílí každým dnem... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Pierogi: Over 50 Recipes to Create Perfect Polish Dumplings
-
Venice : Four Seasons of Home Cooking
-
Garden Chef
-
Cooking on Fire
-
The Complete Book of French Cooking
-
NOVINKA Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
Slavic Kitchen Alchemy
-
The New Homemade Kitchen
-
World of Warcraft: New Flavors of Azeroth - The Official Cookbook
-
Dinner
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
The Asian Pantry
-
Flavour: The new recipe collection from the SUNDAY TIMES bestseller
-
The Silver Spoon Pasta
-
NOVINKA I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
The Food of Italy
-
The Levantine Vegetarian
-
NOVINKA Turkuaz Kitchen
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
Quick and Easy Vietnamese: Everyday Vietnamese Recipes for the Home Cook
-
Greekish
-
NOVINKA Albert Can Cook
-
The Italian Cookery Course
Polska brings you a revolutionary style of cooking, taking you on a culinary journey through Poland’s national dishes and folkloric roots. Zuza Zak welcomes you into her Polish kitchen, offering an inspiring take on both traditional recipes and new ingredients. Slavic salad with crabmeat and Green spinach pierogi with kasha, Polish kimchi with venison, Krupnik Sours and Apple pie vodkas, Old-style rose-filled doughnuts… magical recipes like these are placed within the context of Poland’s wild and rocky history, its geography, romance and ever-changing people. This is delightful, original, new Polish food.
- Nakladatel
- Quadrille
- datum vydání
- 1.01.2015
- ean
- 9781849497268
- Počet stran
- 256
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- isbn
- 978-1-84949-726-8
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE