0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Dostupné u dodavatele
- Doručení Ve čtvrtek 23. 1. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
443 Kč s DPH
Běžně 495 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Preserved: Vegetables brings the magic of pickles, ferments, and chutneys from all around the world to your home pantry. Following Condiments, Fruit, and Drinks, Preserved: Vegetables is the fourth in a series of six short books devoted to food preservation. Utilizing salt preservation, fermentation, vinegar curing, and other techniques that… Přejít na celý popis
Vykročte do nového roku správně s audioknihami, které vám pomohou odhalit a využít váš potenciál. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Food of Italy
-
Joshua Weissman: An Unapologetic Cookbook. #1 NEW YORK TIMES BESTSELLER
-
Chinese Enough
-
Is This A Cookbook? Adventures in the Kitchen
-
Dinner
-
Jamie´s Kitchen
-
The Unofficial Big Lebowski Cocktail Book
-
Persiana Everyday
-
Japan: The World Vegetarian
-
The Food of Sicily
-
The 5-Minute Noodle Salad Lunchbox
-
Café Cecilia Cookbook
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
Spaghetti! An Interactive Recipe Book
-
Basque Country
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
The Coffee Dictionary : An A-Z of coffee, from growing & roasting to brewing & tasting
-
The Asian Pantry
-
Pocha
-
A House Party in Tuscany: Recipes, Stories and Art From Arniano
-
Signature Cocktails
-
Flavour: The new recipe collection from the SUNDAY TIMES bestseller
-
Dairy Delights: The Home Creamery
-
Jamie Oliver: The Return of the Naked Chef
Preserved: Vegetables brings the magic of pickles, ferments, and chutneys from all around the world to your home pantry. Following Condiments, Fruit, and Drinks, Preserved: Vegetables is the fourth in a series of six short books devoted to food preservation. Utilizing salt preservation, fermentation, vinegar curing, and other techniques that span the history of food preservation, Preserved: Vegetables adds depth and dimension to any modern larder with recipes like Green Tomato Marmalade, Ajvar, the Balkan charred pepper paste, and Misozuke, for Japanese style miso-cured vegetables. The authors, Darra Goldstein, Cortney Burns, and Richard Martin, all lend stellar credentials and as a trio bring a mix of professional cookery and preserving experience, food journalism experience, and expertise on food history to the pages of Preserved. This is a highly giftable book and series for anyone who wishes to hone their knowledge of preservation.
- Nakladatel
- Hardie Grant US
- Hmotnost
- 478 g
- isbn
- 978-1-958417-15-7
- Počet stran
- 112
- datum vydání
- 7.11.2024
- ean
- 9781958417157
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE