0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Dostupné u dodavatele
- Doručení V pátek 29. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
650 Kč s DPH
Běžně 726 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Covering Italian cured charcuterie inspired by Giancarlo's family recipes, jams and chutneys evoking Katie's memories of cooking with her mother to pickling, fermenting, freezing and pressure canning Katie and Giancarlo combine traditional tried-and-tested methods with a thoroughly modern perspective. Preserving - making the most of… Přejít na celý popis
Skvělý výběr bestsellerů, které do konce prosince zakoupíte se slevou až 50 %! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Preserving Garden
-
The New Homemade Kitchen
-
The Silver Spoon Pasta
-
Cooking on Fire
-
NOVINKA I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
NOVINKA Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
The Complete Book of French Cooking
-
Jamie´s Kitchen
-
NOVINKA Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
The Asian Pantry
-
NOVINKA Albert Can Cook
-
Pierogi: Over 50 Recipes to Create Perfect Polish Dumplings
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
The Food of Italy
-
A House Party in Tuscany: Recipes, Stories and Art From Arniano
-
Garden Chef
-
Sobremesa
-
Spaghetti! An Interactive Recipe Book
-
Persian Feasts
-
Venice : Four Seasons of Home Cooking
-
Greekish
-
Harry Potter Official Wizarding World Cookbook
-
NOVINKA Turkuaz Kitchen
-
Classic French Recipes
Covering Italian cured charcuterie inspired by Giancarlo's family recipes, jams and chutneys evoking Katie's memories of cooking with her mother to pickling, fermenting, freezing and pressure canning Katie and Giancarlo combine traditional tried-and-tested methods with a thoroughly modern perspective. Preserving - making the most of seasonal abundance and creating foods from scratch at home - is very on-trend. Katie and Giancarlo embarked on a two year-long journey to discover the different methods of conserving food, from smoking fish in Scotland to drying chillies in Sri Lanka, and this book collects their favorite recipes and invaluable advice on equipment, timings and ingredients. Covering Italian cured charcuterie inspired by Giancarlo's family recipes, jams and chutneys evoking Katie's memories of cooking with her mother to pickling, fermenting, freezing and pressure canning they combine traditional tried-and-tested methods with a thoroughly modern perspective. This comprehensive guide to conserving - from jams and chutneys to cures and smokes - includes all the essential technical information you need to make perfect preserves.
- Nakladatel
- Octopus
- Hmotnost
- 430 g
- isbn
- 978-1-80419-240-5
- Počet stran
- 256
- datum vydání
- 7.11.2024
- ean
- 9781804192405
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE