0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
Covering Italian cured charcuterie inspired by Giancarlo's family recipes, jams and chutneys evoking Katie's memories of cooking with her mother to pickling, fermenting, freezing and pressure canning Katie and Giancarlo combine traditional tried-and-tested methods with a thoroughly modern perspective. Preserving - making the most of… Přejít na celý popis
Upíří nevěsta a vlkodlačí alfa uzavírají smrtelně nebezpečné spojenectví ve strhující paranormální romanci od bestselerové Ali Hazelwood. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The New Homemade Kitchen
-
The Food For Life Cookbook
-
The Silver Spoon Pasta
-
I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
The Complete Book of French Cooking
-
Jamie´s Kitchen
-
The Asian Pantry
-
Albert Can Cook
-
Pierogi: Over 50 Recipes to Create Perfect Polish Dumplings
-
The Food of Italy
-
A House Party in Tuscany: Recipes, Stories and Art From Arniano
-
Sobremesa
-
Spaghetti! An Interactive Recipe Book
-
Persian Feasts
-
Venice : Four Seasons of Home Cooking
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
Greekish
-
Harry Potter Official Wizarding World Cookbook
-
Classic French Recipes
-
The Coffee Dictionary : An A-Z of coffee, from growing & roasting to brewing & tasting
-
Quick and Easy Vietnamese: Everyday Vietnamese Recipes for the Home Cook
-
NOVINKA Joshua Weissman: Texture Over Taste
-
Japan: The World Vegetarian
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
Covering Italian cured charcuterie inspired by Giancarlo's family recipes, jams and chutneys evoking Katie's memories of cooking with her mother to pickling, fermenting, freezing and pressure canning Katie and Giancarlo combine traditional tried-and-tested methods with a thoroughly modern perspective. Preserving - making the most of seasonal abundance and creating foods from scratch at home - is very on-trend. Katie and Giancarlo embarked on a two year-long journey to discover the different methods of conserving food, from smoking fish in Scotland to drying chillies in Sri Lanka, and this book collects their favorite recipes and invaluable advice on equipment, timings and ingredients. Covering Italian cured charcuterie inspired by Giancarlo's family recipes, jams and chutneys evoking Katie's memories of cooking with her mother to pickling, fermenting, freezing and pressure canning they combine traditional tried-and-tested methods with a thoroughly modern perspective. This comprehensive guide to conserving - from jams and chutneys to cures and smokes - includes all the essential technical information you need to make perfect preserves.
- Nakladatel
- Octopus
- Hmotnost
- 430 g
- isbn
- 978-1-80419-240-5
- Počet stran
- 256
- datum vydání
- 7.11.2024
- ean
- 9781804192405
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE