4.6 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na rybí trh, do tradičního… Přejít na celý popis
Dětství v nefunkční rodině, osobní i profesní selhání, odhodlání, vděk a touha vzít život do svých rukou. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Umění francouzské kuchyně
-
Další špetka chuti. Každodenní odlehčení
-
Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit)
-
Těstoviny - kuchařka
-
Defektní Umění francouzské kuchyně (Defekt)
-
S chutí Chorvatska
-
Nízkosacharidová středomořská kuchařka
-
Švédská kuchařka - Kulinářské tradice Severu
-
Britské dobrodružství Jamese Martina
-
NOVINKA Jedlíci na cestách - Japonsko, Slovensko, Rumunsko, Malta
-
Tacos miluje každý
-
Japonská kuchyně
-
Uvařeno v Indii
-
Dějiny jídla ve 100 receptech
-
Světová kuchyně plná bylin a koření
-
Moje rodinná kuchařka (z produkce “Jamie Oliver`s FOOD Tube”)
-
Moderní mexická kuchařka
-
Kuchyně Tex-Mex
-
Culinaria Maďarsko (2. vydání)
-
DOBRÁ CENA Mazi – Řecká kuchyně
-
Kuchařka ze Svatojánu
-
Kitchenette - Rok v kuchyni
-
Mlsné čenichání jihovýchodním směrem
-
Nebojte se gefilte fiš
Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na rybí trh, do tradičního pekařství, k výrobcům sýrů, dozvíme se od něj, jak místní získávají ze surovin nejlepší chutě a vůně, umožní nám prostě poznat provensálské jídlo z první ruky… Můžeme si vybrat z více než stovky receptů a ochutnat třeba tapenádu neboli kaparovou pastu, cuketové smaženky, jehněčí kýtu s bylinkami nebo jahodový coulis. Jak uvařit dobré a tradiční provensálské jídlo v pohodlí vlastní kuchyně.
- Nakladatel
- Slovart
- Rozměr
- 205 x 245 x 37
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 352
- Hmotnost
- 1000 g
- isbn
- 978-80-7391-818-7
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 16.10.2013
- ean
- 9788073918187
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE
- Křtu knihy o palubním střelci, Jaroslavu Fiedorovi, se zúčastnil i prezident Petr Pavel
- Poslední letošní Vůně nových knih! Ať vám neunikne!
- Zmámeni - příběh, který je romantický i surový zároveň | RECENZE
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola