5.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na rybí trh, do tradičního… Přejít na celý popis
Křehký příběh mladé Eden, která si prošla mrazivým zážitkem, který ji paralyzoval a navždy změnil. Dokáže se zachránit před vlastní temnotou?
Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Francouzské dobrodružství Jamese Martina
-
Umění francouzské kuchyně
-
Culinaria Francie
-
Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit)
-
S chutí Chorvatska
-
Nízkosacharidová středomořská kuchařka
-
Komfort
-
Švédská kuchařka - Kulinářské tradice Severu
-
Yotam Ottolenghi: Kuchařka
-
Jedlíci na cestách - Japonsko, Slovensko, Rumunsko, Malta
-
Japonská kuchyně
-
Uvařeno v Indii
-
Britské dobrodružství Jamese Martina
-
Světová kuchyně plná bylin a koření
-
Moje rodinná kuchařka (z produkce “Jamie Oliver`s FOOD Tube”)
-
Moderní mexická kuchařka
-
Culinaria Maďarsko
-
Jeruzalém
-
Kuchařka ze Svatojánu
-
Kitchenette - Rok v kuchyni
-
Mlsné čenichání
-
Korejská kuchařka
-
Country kuchařka
-
Restaurant Evropa aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem
Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na rybí trh, do tradičního pekařství, k výrobcům sýrů, dozvíme se od něj, jak místní získávají ze surovin nejlepší chutě a vůně, umožní nám prostě poznat provensálské jídlo z první ruky… Můžeme si vybrat z více než stovky receptů a ochutnat třeba tapenádu neboli kaparovou pastu, cuketové smaženky, jehněčí kýtu s bylinkami nebo jahodový coulis. Jak uvařit dobré a tradiční provensálské jídlo v pohodlí vlastní kuchyně.
- Nakladatel
- Slovart
- Rozměr
- 205 x 245 x 37
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 352
- Hmotnost
- 1000 g
- isbn
- 978-80-7391-818-7
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 16.10.2013
- ean
- 9788073918187
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.