4.6 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na rybí trh, do tradičního… Přejít na celý popis
Violet přežila první ročník na Basgiathské válečné akademii, ale skutečný boj teprve začíná... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Umění francouzské kuchyně
-
Japonská kuchyně
-
Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit)
-
S chutí Chorvatska
-
Defektní Umění francouzské kuchyně (Defekt)
-
Provence od A do Z
-
Nízkosacharidová středomořská kuchařka
-
Švédská kuchařka - Kulinářské tradice Severu
-
Britské dobrodružství Jamese Martina
-
Další špetka chuti. Každodenní odlehčení
-
Moderní indická kuchařka
-
NOVINKA Jedlíci na cestách - Japonsko, Slovensko, Rumunsko, Malta
-
Tacos miluje každý
-
Uvařeno v Indii
-
Dějiny jídla ve 100 receptech
-
Světová kuchyně plná bylin a koření
-
Moje rodinná kuchařka (z produkce “Jamie Oliver`s FOOD Tube”)
-
Moderní mexická kuchařka
-
Kuchyně Tex-Mex
-
Culinaria Maďarsko
-
BLACK FRIDAY Mazi – Řecká kuchyně
-
Kuchařka ze Svatojánu
-
Kitchenette - Rok v kuchyni
-
Mlsné čenichání
Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na rybí trh, do tradičního pekařství, k výrobcům sýrů, dozvíme se od něj, jak místní získávají ze surovin nejlepší chutě a vůně, umožní nám prostě poznat provensálské jídlo z první ruky… Můžeme si vybrat z více než stovky receptů a ochutnat třeba tapenádu neboli kaparovou pastu, cuketové smaženky, jehněčí kýtu s bylinkami nebo jahodový coulis. Jak uvařit dobré a tradiční provensálské jídlo v pohodlí vlastní kuchyně.
- Nakladatel
- Slovart
- Rozměr
- 195 x 235 x 33
- datum dotisku
- 1.03.2012
- ean
- 9788073913151
- Počet stran
- 352
- Hmotnost
- 1000 g
- jazyk
- čeština
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 2.12.2009
- isbn
- 978-80-7391-315-1
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE
- Křtu knihy o palubním střelci, Jaroslavu Fiedorovi, se zúčastnil i prezident Petr Pavel
- Poslední letošní Vůně nových knih! Ať vám neunikne!
- Zmámeni - příběh, který je romantický i surový zároveň | RECENZE
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola