5.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na rybí trh, do tradičního… Přejít na celý popis
Užijte si Loutkáře, Bridgertonovi a další vybrané audioknihy se slevou až 40 %. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Francouzské dobrodružství Jamese Martina
-
S chutí Chorvatska
-
Ottolenghi: Kuchařka
-
Komfort
-
Provence od A do Z
-
Další špetka chuti. Každodenní odlehčení
-
Jedlíci na cestách - Japonsko, Slovensko, Rumunsko, Malta
-
Tacos miluje každý
-
Uvařeno v Indii
-
Moje rodinná kuchařka (z produkce “Jamie Oliver`s FOOD Tube”)
-
Moderní mexická kuchařka
-
Britské dobrodružství Jamese Martina
-
Culinaria Maďarsko (2. vydání)
-
Yotam Ottolenghi & Sami Tamimi: Jeruzalém
-
Sicilská kuchyně - Recepty na jednoduché, rychlé a zdravé pokrmy ze surovin dostupných i u nás
-
Benova kuchařka
-
Restaurant Evropa aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem
-
Bílá ryba...
-
Mlsné čenichání jihovýchodním směrem
-
Banátská kuchařka
-
Řecká kuchyně
-
Kitchenette - O svobodě
-
Středomořská kuchyně
-
Mexická domácí kuchyně
Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na rybí trh, do tradičního pekařství, k výrobcům sýrů, dozvíme se od něj, jak místní získávají ze surovin nejlepší chutě a vůně, umožní nám prostě poznat provensálské jídlo z první ruky… Můžeme si vybrat z více než stovky receptů a ochutnat třeba tapenádu neboli kaparovou pastu, cuketové smaženky, jehněčí kýtu s bylinkami nebo jahodový coulis. Jak uvařit dobré a tradiční provensálské jídlo v pohodlí vlastní kuchyně.
- Nakladatel
- Slovart
- Rozměr
- 195 x 235 x 33
- datum dotisku
- 1.03.2012
- ean
- 9788073913151
- Počet stran
- 352
- Hmotnost
- 1000 g
- jazyk
- čeština
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 2.12.2009
- isbn
- 978-80-7391-315-1
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE