První konec

Kniha ( pevná vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

Kolikrát můžete ztratit člověka, kterého milujete? Osudem Katherine a Matthewa je rodit se stále znovu a znovu, století za stoletím. Jejich přítomnost pokaždé změní historii o fous k lepšímu a pokaždé se do sebe beznadějně zamilují, ale osud je vždy tragicky rozdělí. Od dob krymské války, obléhání Carlisle až po brzkou budoucnost v letech 2019 a… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kolikrát můžete ztratit člověka, kterého milujete? Osudem Katherine a Matthewa je rodit se stále znovu a znovu, století za stoletím. Jejich přítomnost pokaždé změní historii o fous k lepšímu a pokaždé se do sebe beznadějně zamilují, ale osud je vždy tragicky rozdělí. Od dob krymské války, obléhání Carlisle až po brzkou budoucnost v letech 2019 a 2039 obětují své životy, aby zachránili svět. Ale proč se pořád vrací zpátky? Čeho musí dosáhnout, než jim bude umožněno žít v lásce a míru? Možná ten další konec bude jiný. Skvělý debut mladé autorky o cestování v čase, osudu a věčnosti první lásky.

Sdílet 0

série
První konec 1. díl z 2
Další ze série
1. První konec
2. Poslední začátek
kategorie
Knihy » Beletrie » Young Adult » Fantasy a horory
Nakladatel
CooBoo
Rozměr
142 x 208 x 39
jazyk
čeština
Počet stran
368
datum vydání
1.10.2016
isbn
978-80-7544-213-0
Vazba
pevná vazba
datum dotisku
7.09.2020
ean
9788075442130

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.2 z 5 29 hodnocení čtenářů

12× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Jiřina Rešková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Kniha je naprosto parádní. Ze začátku mi chvíli trvalo, než jsem pochopila její uspořádání. Pak už se však četla jedním dechem a nemohla jsem se od ní odtrhnout. Konec by možná někomu přišel trochu nejasný, všechno se však dovysvětlí v druhém díle. Rozhodně doporučuji!!!

    Přečíst více
  • Archers registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Naprosto úchvatná kniha, už dlouho mě žádná takhle nedostala. Doopravdy jedinečný příběh, který je vzájemně provázaný v rlzných časech a musím říct, že se mi líbí i ty doprovodné "ilustrace" jako jsou grafy, náslěnky, útržky papírů atd..

    Přečíst více
  • Klara registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    První konec mě nechal napnutou se smíšenými pocity. Proto jsem zvědavá, jak to bude pokračovat.

    Přečíst více
  • Jakahol registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Zrovna jsem si potřebovala přečíst nějakou pěknou vtipnou oddechovku s trochou romantiky a jednoduchým, ale zajímavým dějem. Přesně tohle mi první konec splnil. Hlavní postavy mi byly velmi sympatické. Čtyři různé dějové linky byly skvěle zpracovány. První polovinu knihy jsem byla obzvlášť spokojená, ale ke konci, přestože nebyl špatný, jsem čekala ještě něco. Hodnotím lepšími čtyřmi hvězdičkami.

    Přečíst více
  • Monika registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Velmi chytlavá kniha, kterou jsem si koupila na základě kladných hodnocení. Být o pět let mladší, možná hodnotím jinak, takhle mi ale některé průpovídky hlavních hrdinů opravdu hodně lezly na nervy. Presto jsem ji přelouskala během chvíle a mladším čtenářům mohu jen doporučit.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 329 Kč Nápověda