• Anastasja Vištalová Anastasja Vištalová

    Pokud milujete romantické komediální filmy jako je „Bridget Jonesová“, či „Jsem božská“, tak si plnými doušky vychutnáte i tuto jejich sestřičku. Při čtení nejednou chytnete velký záchvat smíchu, jindy budete nevěřícně kroutit hlavou nad tím, jak absurdně se Penelope chová, ale ať bude situace jaká chce, budete těm dvěma hrdličkám držet palce. Tohle je prostě správná směsice lásky na první pohled a dobře mířeného humoru.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 280 hodnocení čtenářů

171× 5 hvězdiček 61× 4 hvězdičky 30× 3 hvězdičky 14× 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • Lee registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Tohle bylo vážně skvělý, i když totálně hloupý. Miluju to! Hrozně jsem se nasmála. Penelope sebevědomí rozhodně nechybí, to se musí nechat. Ona je naprostou pompézně cáknutá. Prostě jí nejde nemilovat, nemilovat všechny věci, co dělá nebo říká. Je tak zatraceně upřímná až to bolí a hrozně se mi líbí, jak se již povedlo omotat si Jake doslova kolem prstu. Líbí se mi její přesvědčení, že chlap snů existuje a že je to on, i když se k ní zrovna nechová jak by se jí líbilo. Celý příběh se strašně dobře a rychle čte. Je to opravdu komedie, kde jde především o to, se pobavit a uvolnit, takže v tom nehledám nic hlubokého. Ale o to je to lepší, že to přesně tohle splňuje. Kniha se mi moc líbila a rozhodně stála za to. ️️️ "Jsi nádherná, když jsi šťastná." "Já jsem vždycky šťastná." "Jsi vždycky nádherná."

    Přečíst více
  • Kristýna registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Kniha se četla jedním dechem. Napsaná je zábavně, čtivě, plně ve vás vzbudí představivost (obzvlášť, pokud jste žena, tak jede představivost opravdu na plné obrátky :D). Nikdy jsem neměla ráda romantické příběhy, ale tato knížka si mě získala. Není to totiž klasický romantický příběh, je humorné a vzrušující.

    Přečíst více
  • S.nosem.v.knize registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Konečně kniha v tomto žánru, která se mu jak vymyká, tak do něj dokonale zapadá. Penelope ve mně během čtení vyvolala snad všechny pocity, co existují: "ta ženská je úchyl" "naivní husička" "sympatická holka, co si z nikoho nesedne na zadek" "super hláška, tu si musím zapsat" "asi jsem chlap, co ta holka chce?" "co to dělá?!" "zamilovaný blazínek" Když se budete chtít pobavit, doporučuji. Erotiky tak akorát a smíchem procvičíte břišáky líp než na hodině pilates

    Přečíst více
  • Moni registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Vtipny, ctivy pribeh, kde nechybi ani spousta sexu a happyend. Prijemna oddechovka, doporucuji.

    Přečíst více
  • Kaaway registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt Hodnoceno z aplikace

    Ještě, že je vzadu napsáno varování o satiře. Tohle se nedá brát moc vážně. Klišé. Ale na druhou stranu, člověk u toho prostě vypne a zasměje. Takovou beztarostnou povahu bychom občas chtěli všichni. Nenáročná oddechovka.

    Přečíst více
  • Sběratel registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt Hodnoceno z aplikace

    Skvělá kniha. Čte se jedním dechem. Zamilovala jsem si obě postavy. Jake je skvělý. Každý si pod tím představí svého ,,chlapa snů,,. Miluju jejich vztah, jak se vyvíjel a jak to dopadlo. Někdy mi trochu chybělo, že tam nebyl pohled i z jeho strany a bylo to psané jenom z té její, ale i tak to byla za mě skvělá kniha. Klidně bych si i přečetla o Camovi a kamarádce Emily a o jejich příběhu. Doporučuji všem.

    Přečíst více
  • Bařen registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Vážně skvělá knížka. Já jsem si jí naprosto užila. Hodně zábavné čtení.

    Přečíst více
  • Veronika registrovaný uživatel 1 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Kniha byla ze začátku opravdu vtipná, ale pak mi přišla nudná a bez děje. Hrdinka na mě působila jako sobecká namyšlená dívka, která touží po pozornosti a vyžaduje dokonalost od muže, zatím co se sama chová jako puberťačka. Pro milovníky naivní romantiky s vždy šťastným koncem asi dobrá volba.

    Přečíst více
  • Jana Vítovcová registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Přečteno za dva dny. Kniha se četla prostě sama. Hlavní hrdinka byla tedy velmi zajímavá a hodně otravná. Jednoznačně nápis na obálce nelže, sexy romantická komedie.

    Přečíst více
  • Gabi0702 registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt Hodnoceno z aplikace

    Totální pecka, netrvalo mi ani 24 hodin knížku přečíst. Všem můžu doporučit

    Přečíst více
  • Danusina registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Knihu jsem přečetla za jediný den, byla jsem vtažena do děje a moc jsem si čtení užila!

    Přečíst více
  • Misa registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Sexy knížka, dobře se mi četla a k tomu ještě jako bonus vtipná.

    Přečíst více
  • Veronika registrovaný uživatel 2 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Přišlo mi to strašně naivní a nereálné. Nebylo to sice úplně nejhorší...ale slovy mého partnera: "Hlavní hrdina nikdy nebude chudý instalatér..."...možná námět na jinou knihu :D

    Přečíst více
  • Kami registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Tento erotický román je takový milý, bez dramatu, jednoduchý a příjemný. Je to hodně oddechová četba. Musela jsem ji proložit detektivkou, ale i tak dávám 5 hvězdiček.

    Přečíst více
  • leablzk registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Za mě teda totální topovka!! Opravdu jsem se u knihy nasmála a hlavně při první větě a hned jsem věděla,že mě ta kniha bude bavit.

    Přečíst více
  • Linda registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Vtipná knižka, plná vzrušení. Jediné, co mě lehce zklamalo, tak mám pocit, že na podobný styl jsem už mnoho knížek četla

    Přečíst více
  • Baffuna registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Čtivá kniha u které se i člověk zasměje. Ale příběh chvilkami dost nepravděpodobný .

    Přečíst více
  • Michaela registrovaný uživatel 1 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Knížka se mi nelíbila. Jediné plus, že byla občas vtipná. Ale děj je pěkná slátanina a hlavní "hrdinka" se vážně chová jako sobecká nána. Vadily mi i věčné odkazy na Pretty Woman...

    Přečíst více
  • Crazyslunicko registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt Hodnoceno z aplikace

    Tohle byla pecka. Nečekejte nic chytrého, ale dostanete nálož humoru a velkého P. Penelope je šílená spisovatelka a nechtěně se dostane do bytu bohatého muže, který však čeká na svoji drahou objednanou šlapku (eskort). Penelope však nevypadá jako šlapka. Má však úkol, který hodlá splnit. Když se ji pomsta povede, tak je zavřena do vězení a jediné číslo na koho má je na chlapa snů. A zase se dostáváme na začátek, kdy ji chce vyhodit z bytu, ale nemá jinou možnost než s ní jít na večírek. A neříkejte mi, že někdo může mít p. jako dvoulitrovou flašku coca coly. "Snažila ses mi jazykem oholit chloupky v nose, Penelope. Myslím, že je daleko pravdivější říct, že neumíš líbat ty. Ne já."

    Přečíst více
  • Božena Gombošová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Penelope je vtipná.Jack je prostě chlap snů.To jejich špičkování mě dostávalo.Super kniha která se čte sama. "Mám nateklou vagínu. Neříkej slovo vagína Penelope. Je to přesný lékařský termín Jacku. Mě z tebe jebne Penelope."

    Přečíst více