• Zdeněk Gothard Zdeněk Gothard

    Tento špionský thriller má v sobě vše, co bychom od něho měli očekávat. Mučení kvůli informacím, vraždy nepohodlných svědků i tajné komunikace přes mrtvé schránky a šifrované telefony. Také odkazuje na období studené války a na její příběhy, které nikdy nebyly ukončené.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.6 z 5 66 hodnocení čtenářů

23× 5 hvězdiček 13× 4 hvězdičky 17× 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • Gabriela Živčáková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Knížka se čte jedním dechem. Pro mě spousta nových informací z období studené války.

    Přečíst více
  • Elis registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Hned ze začátku se musím přiznat, že jsem ráda že knihu už mám za sebou. Jako první chci vypíchnout osobní život hlavní postavy v knize. Toho tam nebylo málo a líbilo se mi, že o ní něco víme. Někdy za mě ale Sara dělala opravdu nesmyslné věci (například Nikki X). Knihu bych celkově zkrátila klidně i o 100 stránek. Na mě to bylo moc dlouhé a taky tam na mě bylo moc politiky. Nikdy jsem nic takového nečetla, takže nelituji, že jsem to zkusila, ale v sérii pokračovat určitě nebudu i kdyby byl druhý díl o čemkoliv. Přestože mi Sara nijak nevadila ani jsem si k ní nenašla cestu, takže ani kvůli ní mě četba další knihy netáhne. A jako poslední chci říct že přesto, že má kniha celkem 414 stran z konce jsem hodně zklamaná. Byl úplně useknutý a rychlý, víc říkat nebudu abych nespoilerovala. Ale samotný "Geiger" mě hodně překvapil. A taky tam vlastně byla ještě jedna věc, ale ta zůstala otevřeně a to mi vadí protože mě hodně zajímala!

    Přečíst více
  • LH registrovaný uživatel 1 z 5 hvězdiček

    Kniha mne nezaujala. Skončila jsem se čtením po pár stránkách. E-kniha byla jako dárek za nákup, ale pro mne zbytečná....

    Přečíst více
  • Jindřich Papay registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Zajímavé - pěkně napsané a možné i ve skutečnosti....

    Přečíst více
  • Jana Cekotová registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Překvapila zápletka i závěr, četla se dobře

    Přečíst více
  • Kristýna Dušková registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Ze začátku to vypadalo slibně, ale postupně mi kniha přišla dost zamotaná a plná politiky. Chápu, že podstatou knihy je politika, ale bylo toho doopravdy moc, obzvlášť ke konci. I přes to, že nikde není psáno, že to je podle skutečné události, tak u některé části mi přišly až téměř nereálné. Napětí v knize nechybí, sem tam i momenty překvapení, ale za 5 hvězdiček to není.

    Přečíst více
  • registrovaný uživatel 2 z 5 hvězdiček

    Knihu jsem ani nedočetla-- nemohla jsem se začíst.

    Přečíst více
  • Markéta Matoušková registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Co dokáže jedno slovo? Kniha plná zvratů se slibným začátkem. Ale ten "super akční" konec to celé degradovalo.

    Přečíst více
  • Zuzana Kremlíková registrovaný uživatel 2 z 5 hvězdiček

    není to můj žánr

    Přečíst více
  • Adéla Přibylová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Moc napínavé. Překvapil mě závěr knihy.

    Přečíst více
  • Ivana registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Napínavý příběh s nečekaným rozuzlením

    Přečíst více
  • Marcela registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Velmi dobrá napínavá kniha.

    Přečíst více
  • Veronika Košková registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Ze začátku mě kniha velice bavila, pak přišlo dost politického popisu a to mě tolik nezaujalo (i když chápu, že pro příběh je to podstatné), párkrát jsem se v té politice i trochu ztratila. Nějaké zvraty v příběhu jsem dokázala odhadnout ještě předtím, než k nim došlo, ale konec mě hoodně překvapil. Celkově hodnotím 4 hvězdami.

    Přečíst více
  • Jitka Kyselová registrovaný uživatel 2 z 5 hvězdiček

    Knihu jsem dostala jako dárek za nákup. Dobře napsané, četla jsem jí 3 dny - není to můj žánr.

    Přečíst více
  • Sandra Mráčková registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Boj východního a západního bloku v dnešní době, spici agenti, možný terorismus, do toho problém prostituce a řešení osobních problémů hlavní hrdinky, která se k tomu všemu připletla jako rodinná známá a policistka jedoucí prevazne na vlastní pěst. Jednotlivé nápady autora jsou velmi zajímavé, hezky zpracované, ale svázané do jednoho příběhu za mě osobně příliš prekombinované.

    Přečíst více
  • Petra K. registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Rozhodně napínavý thriller, který nás vede k zamyšlení nad tím, jak dalece nás ovlivňují vztahy a nevyřčená tajemství v rodině. Vše je korunováno překvapujícím odhalením. Kniha mohla být o trochu kratší, ale zakoupila jsem ji náhodně a celkově nezklamala.

    Přečíst více
  • Anna Kramolišová registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Desítky let života Agnety a její rodiny změní jeden telefonát. Thriller, který je plný zvratů, kdy špion může být kdokoliv. Ze všech postav mě docela mrzelo, že není lépe popsaná postava Martina. Neoblomné hledání pravdy Sary, která s každým novým zjištěním kope hlouběji do minulosti a zjistí, že ta minulost je také její, mnohem výraznějším způsobem, než by si na začátku vůbec pomyslela. Knížku jsem si koupila na základě náhodného výběru. A nebylo to vůbec zlé. Vedlejším tématem jsou rodičovské vztahy, jak bychom jednali, kdyby nám v době dospívání rodiče řekli více? A nebo je lepší, že neřekli? Jak se každý srovná s tím, když na sobě zpozoruje větší podobnost se svými rodiči.. Zajímavě sepsáno.

    Přečíst více