Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.3 z 5 20 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Hana Veknerová registrovaný uživatel 1 z 5 hvězdiček

    Kniha mě vůbec nebavila, nemohla jsem se dostat do děje, bylo to zdlouhavé a nudné, navíc mě postava Ellie vytáčela, knihu jsem nedočetla.

    Přečíst více
  • Lenka Kuželková registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Tak nějak nevím, co si o tom myslet.. Ellie miluje přítele, jede s ním na romantický víkend. Vzápětí vyjde najevo, že ho vlastně nenávidí, chce se mu pomstít. Mě přišlo divné, že se dokázala přetvařovat kvůli pomstě půl roku. Kniha je vlastně osvětou Me Too.

    Přečíst více
  • Sabina Neumannová registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Četla se mi dobře, ale děj se strašně vlekl. Počítejte s tím, že děj knihy se odehrává pouze ve 3 dnech, takže chápu ty omáčky kolem. Obě postavy mě ve finále překvapily - od začátku máte řadu náznaků, ale až po polovině příběhu zjistíte pravý důvod počínání hlavní ženské postavy. Četla jsem mnohem horší příběhy, takže nemůžu hodnotit přímo negativně. Fajn odpočinková knížka, kterou jsem ráda přečetla, ale asi nebudu mít nikdy potřebu ji znovu otevřít (to je u mě ale opravdu častý jev u většiny knih).

    Přečíst více
  • Elena registrovaný uživatel 2 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Knihu jsem měla rozečtenou několik týdnů a musela jsem se přemlouvat, abych ji dočetla. Děj se hrozně táhnul, Ellie mi byla dost nesympatická. Celkově mě kniha nebavila.

    Přečíst více
  • Zuzana Bártová registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Pres negativní kritiku, me kniha neprisla zas tak spatna, na to, ze se se to v podstate odehrava na jednom miste, dej utika. Jsou hlucha mista, taky jsem preskakovala odstavce. Ale namet vlastne dobrý. Kdo nic neceka, kniha neurazi

    Přečíst více
  • E. registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Opravdovou podstatu počínání Ellie se člověk dozví až po 100 stránkách. Některé pasáže jsem v knize přeskakovala, protože se stále opakovaly a už jsem věděla, o čem bude řeč. Myšlenka byla zajímavá, ale určitě to není thriller, ale román a to mě zklamalo. V knize je pár zvratů, ale nečekejte nic velkého. Knížku si v knihovně nechám jen kvůli poděkování autora a původnímu účelu napsání knihy. Znovu ji nejspíš číst nebudu.

    Přečíst více
  • Lenka registrovaný uživatel 1 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Souzním s předchozím hodnocením. Kniha je nudná, hlavní postavy jsou příšerný. Musela bych sklouznout ke spojleru a to nechci. Stránky a písmenka jsem tlačila očima a přiznám se bez červenání, že jsem i přeskakovala. Anotace, která mě nalákala, bylo to jediné pozitivní na knize. Za mě šlo námět uchopit mnohem lépe a zajímavěji. Autorka měla dobrý záměr, ale provedení se nepovedlo. Ke knize se určitě nikdy nevrátím a posílám do propadliště dějin, kde měla skončit už mnohem dříve...

    Přečíst více
  • Dom registrovaný uživatel 1 z 5 hvězdiček

    Kniha mi přišla hrozně nudná a příšerně se táhla, postavy byly nesympatické. Ani konec mě nijak nenaplnil a nepřekvapil. Občas jsem se načapala, že ji čtu tak rychle jen proto, abych už ji konečně dočetla a mohla sáhnout po něčem jiném. Knihu posílám dál, nemyslím si, že je vůbec nutné mít ji v knihovně..Velké zklamání:(

    Přečíst více