Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 9 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Zverostroj registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Super zpracování. Příběh znám docela dobře (narodil jsem se 80km od místa katastrofy) a něco si o tom nastudoval, ale i tak jsem si v komiksu našel něco nového. Navíc je to dnes opět aktuální. Je třeba si to připomínat. Pořád stejná opice si hraje s odjištěným granátem.

    Přečíst více
  • Tereza Pudivítrová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Wow! Tak tohle byla teda síla. Zpočátku to bylo těžké čtení, všechny ty informace probrat, zorientovat se v tom všem. ALE je to fakt přehledné, takže pokud se v historii orientujete asi jako já (skoro vůbec) vplujete do toho úplně krásně. Máte tam vše pohromadě. 😳 Děj poté na to navazuje výstavbou jaderné elektrárny, samotným jejím chodem, samotnou katastrofou a také samozřejmě dopad na lidi, co tam byli, ale i širšího okolí a pak také jak na to koukal svět, hlavně co tedy věděl. 🫨 Zpočátku tam bylo popsané složitěji, co se vlastně uvnitř elektrárny dělo, a pak to byli ukázané na názorně jednoduchém obrázku, zkrátka laicky. To jsem velmi ocenila. Chemii a fyziku jsem nějaký pátek neměla a nebyly to zrovna předměty, ve kterých jsem vynikala. 🤫 Když si vezmu kvůli čemu se to vlastně celé pos*alo tak mě z toho mrazí ještě víc. Samotné zpracování grafického románu tomu dává ještě více vážnosti, protože ty barvy se k tomu neskutečně hodí. A i když mě místy z toho přecházel zrak, tak to tam zkrátka pasuje. 🤯 Více na instagramu: @tera_cte

    Přečíst více
  • Ivana Fialová registrovaný uživatel 1 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    velké zklamání

    Přečíst více
  • Hana Vošahlíková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Zvláštní pocit z komiksů a obrazových románů jsem měla vždycky. Když znám dopředu děj je to doplňující zážitek rozšířený o obraz. Tady neznám detaily děje a půjdu si přečíst knihu.

    Přečíst více