• Helena Kubelková Helena Kubelková

    Když beru do ruky knihu od Colleen, vždycky to je s velkým respektem, protože už předem tuším, že mě zavede do míst, kam bych dobrovolně sama nešla. A jinak tomu není ani u titulu Život jedna báseň, chcete-li anglicky Slammed, ale myslím, že český překlad je trefný. Hlavní postavy pro mě byly, jako vždy, perfektně a velmi výrazně napsané. Celou jejich bolest a trápení jsem jim uvěřila bez mrknutí oka.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 132 hodnocení čtenářů

72× 5 hvězdiček 38× 4 hvězdičky 16× 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • Anonym registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Výborná kniha,jako ostatní od této autorky.Musíte furt číst a číst až jste na konci a nechcete aby ten konec byl...

    Přečíst více
  • KačaOva registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Krásný příbeh . Na mě krátky ale krásný . Jako vždy autorka nezklamala :)

    Přečíst více
  • Anonym registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Styl psaní Colleen Hoover je skvělý. Do knihy se začtete ani nevíte jak a už je konec. Tahle kniha je v podstatě o zákazáné lásce. Chytne vás a nepustí do samého konce. Doporučuji.

    Přečíst více
  • Anonym registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Život jedna báseň byla moje úplně první "romanťárna".Slupla jsem ji velmi rychle, párkrát jsem si pobrečela a celkově jsem se do příběhu velmi dobře vžila. Lake a Will jsou sympatické postavy a moc se mi líbil slam. Vlastně jsem díky této knize zjistila, že slam není jen záležitostí cizích zemí, ale že se slamuje i u nás v Čechách. Ikdyž na mě básničky v knize působili i psané, je něco úplně jiného zažít to naživo. Doporučuji jak knihu, tak i slam!

    Přečíst více
  • zdazilek registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Ty jo to jsem nečekala, tolik emocí a zvratů v jedné knížce. Myslím si sice že Lake toho měla až moc ale knížka se mi líbila. Pěkné taky byly texty vždy na začátku kapitoly. Těším se na pokračování.

    Přečíst více
  • Adéla Hochová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Každou knihu od Collen Hooverové jsem obrečela. Tato nebylo vyjímkou. Po pár stránkách nemůžete přestat číst, protože chcete číst jak se vztah hlavních hrdinů bude dál vyvíjet a doufáte ,že všechny překážky překonají.

    Přečíst více
  • MichalaT. registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Příběh dvou lidí, které to k sobě táhne. Bohužel, osud jim moc nepřeje. Bylo pěkné číst, jak zdolávají jednu překážku za druhou, jen aby mohly být spolu.

    Přečíst více
  • Kateřina Ulmanová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Osudová autorka! Krásná kniha. Tam kde lidem vadí básničky mě naprosto ohromovaly.

    Přečíst více
  • Lathenie registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Příběh se mi velmi líbil. Ač je spíš pro dívky v pubertě, rozhodně byla zápletka velmi zajímavá. Která z nás někdy netoužila po sexy učiteli? Hlavně to mělo hlavu a patu a krásně se to četlo.

    Přečíst více
  • Bára registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Velmi čtivé odpočinkové čtení. Sice mě občasná najivita trošku štvala, ale určitě jsem si u knihy příjemně odpočinula.

    Přečíst více
  • Soňa registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Oblíbená autorka, super kniha.

    Přečíst více
  • pajaa.r registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Autorka nezklamala:), konec mě dojal. Doporučuji.

    Přečíst více
  • Ester Grobařová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Všechny knihy autorky jsou o lásce, ale ani jedna se sobě navzájem nepodobá. Perfektní příběh. Vřele doporučuji jedna z nejlepších autorek.

    Přečíst více
  • Anna registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Tato kniha byla přímo nádherná. Byly tam všechny pocity na které si můžete vzpomenou. Vztek. Smutek. Radost. Láska. Nejhezčí kniha. Mohl by být klidně další díl.

    Přečíst více
  • Andrea registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Přemýšlím jestli Colleen napíše někdy knihu, která mě nebude bavit a budu si u ni říkat co to sakra je. Každá její kniha je naprostá dokonalost a tato neni výjimkou. Sice asi jako jediná od ní mi tato nezlomila psychiku, ale aj tak je nádherná! Stačilo 5 hodin času a bez nádechu jsem byla na konci a začátky kapitol jsou úchvatný Miluju její knihy, miluju tuhle knihu a ráda se k ní budu vracet

    Přečíst více
  • Lee registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Ach Colleen, co mi to děláš. Ty knížky jsou jako droga. Rozečtu ji, myslím na ní kudy chodím, musím v každé možné chvíli číst dál a nakonec ji dočítám ve tři ráno a nadávám si, že u ní zase brečím. Šílený. Krásný a emotivní. Will i Lake jsou výjimeční a zamilovala jsem si, jakým způsobem si navzájem pomáhali, i když na sebe oba byli naštvání. Neuvěřitelně povzbudivá a inspirativní kniha, která vám možná může pomoci s pocity, v podobné situaci. Což Colleen ostatně umí ve víc svých knihách. Vždycky po přečtení mám spoustu otázek a pocit, že bych se chtěla znát s postavami z knihy a poznávat je dál a dál. Miluju. "Víte co? Nechte si oceán. Já beru jezero."

    Přečíst více
  • Martina Renová registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Kniha je hezka, avšak mezi jedničky od teto autorky bych ji nezařadila. I když ve me vyvolala pocity až k slzám. Zařadila bych ji spíš do témat, kde tě knížka přivede k zamyšlení nad životem, čekala jsem vic, ze se rozvede vztah hlavní hrdinky a muze ..a bavil by me moc. Ale zas takových příběhů uz je hodně.

    Přečíst více
  • Natalie registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    prvni knizka, u ktere mi ukapla slza. hezka, ale pokud hledate knizku, kde je neco spicy, tak bych asi uplne nevolila tuhle.‍♀️

    Přečíst více
  • Veronika Župková registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Tohle byla moje první knížka od CH a musím říct, že jsem byla příjemně překvapená a určitě stojí za přečtení. + příjemný font písma + rychle utíká pod rukama + opravdu krásně napsané slam poetry - U děje jsem si v některých místech říkala, jak moc je tohle reálné. Ze začátku mi tento až kýč knížku trochu narušoval, ale nakonec mi to extrémně nevadilo.

    Přečíst více
  • Silvi registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Úžasná!

    Přečíst více