• Marcela G. Marcela G.

    Knihu bych doporučila především těm čtenářům, kteří hledají výjimečnost a originalitu, neboť přesně takový koktejl pro nás spisovatel Ernest Cline umíchal. Dále jistě nesmí chybět ve sbírce všech milovníků žánru science fiction, hráčů počítačových či konzolových her, obdivovatelů osmdesátých let a především – geeků.

    Celá recenze

  • Marcela G. Marcela G.

    Knihu bych doporučila především těm čtenářům, kteří hledají výjimečnost a originalitu, neboť přesně takový koktejl pro nás spisovatel Ernest Cline umíchal. Dále jistě nesmí chybět ve sbírce všech milovníků žánru science fiction, hráčů počítačových či konzolových her, obdivovatelů osmdesátých let a především – geeků.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 97 hodnocení čtenářů

80× 5 hvězdiček 16× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Verča registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Velmi čtivá, poutavá kniha s rychlým spádem. Nebudete ji chtít odložit a několik stánek před koncem vám bude líto, že to končí.

    Přečíst více
  • Pepa Zíka registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Sice jsem nejdříve poslechl jako mluvené slovo, ale teď objednávám i jako knihu. Těším se na premiéru Spielbergova filmu v příštím roce.

    Přečíst více
  • Kris registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Must-have pro všechny, kdo mají rádi počítačové hry, i když si myslím že si ji užijí i ne-hráči. Skvělá kombinace akce, napětí a humoru. Kniha má rychlý spád, i když se autor někdy až moc zamotá do popisů. Přesto jsem přečetla jedním dechem (doporučuji i v angličtině).

    Přečíst více
  • Anonym registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Super

    Přečíst více
  • Štěpánka Hyblerová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Bombová kniha. Neuvěřitelně čtivá, zábavná, napínavá kniha s výborně propracovaným dějem a prostředím. Hlavní hrdina mi děsně přirostl k srdci. Už teď se těším na filmové zpracování a doufám, že to don Spielbergo natočí nejlépe, jak to umí. Protože to je zatraceně dobrá kniha.

    Přečíst více
  • Jaruška registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Jakože mne tyhle herní světy nikdy nic moc neříkaly, tak kniha je naprostá bomba. Vtáhla mě do děje a bylo mi vlastně líto, že se blíží tak rychle konec.

    Přečíst více
  • Klara registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Tahle knížka byla naprosto bombastická! Nikdy bych nečekala, že se mi bude tak líbit. Proto jsem zvědavá, jak dopadne film.

    Přečíst více
  • Eliška registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Úplně dokonalá kniha. Je pravda, že určitě nenadchne nikoho, komu počítačové hry nic neříkají. Pro všechny geeky je to ale hotová bible. Příběh je strašně poutavý, pořád se vyvíjí a na konci má hodně rychlý spád. Bude vám líto, že už to končí. Jsem hodně zvědavá na filmové zpracování.

    Přečíst více
  • Michal Voříšek registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Nejlepší kniha jakou jsem v životě četl. I když zrovna nejsem fanoušek fantasy tohle mě neskutečně pohltilo. Musel jsem číst pořád dál a dál. Určitě si ji někdy přečtu znovu a budu si vypisovat všechny filmy a seriály o kterých je v knize zmínka abych se na ně mohl kouknout. Úžasná kniha !

    Přečíst více
  • Oldřiška Schüllerová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Skvělá kniha pro hráče a nadšence. Místy byla kniha opravdu akční a napínavá. Pořád jsem myslela na to, kdy zase budu ji zase budu moct číst. Doporučuji úplně všem.

    Přečíst více
  • Martin Báča registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Kniha byla super, mnoho akce ale spoustu popisování věcí což mě částečně nudilo ale jinak kniha super dávám 4 hvězdy.

    Přečíst více
  • Žaneta Opatová registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Skvěle odvyprávěný příběh, který potěší každého, kdo rád hraje, ale zaujme a pobaví i ty, kteří hry moc nemusí. Cline čtenáře provede světem, který by snadno mohl být realitou v blízké budoucnosti a zabaví ho tak moc, že toto dílo nebude chtít odložit.

    Přečíst více
  • Simona registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Naprosto skvělá knížka. Dlouho se mi nestalo, že bych každý den vyloženě spěchala domů, abych se mohla vrhnout na další kapitolu. Velice čtivé. V knížce se objevily i hry, které jsem kdysi hrávala, takže mě zmínky o těchto hrách potěšily a už se těším na filmové zpracování.

    Přečíst více
  • vnimatkrasu registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Vlastně moc nezáleží na tom, jak moc kovaní jste hráči. Cline je totiž suprovej vypravěč a očividně miluje Harryho Pottera. A pokud byste dali ledvinu za zopáknutí zážitku z Ohnivýho poháru, je Ready Player One zatraceně cennej achievement. Přečtete ho totiž jako nic. A i když zpětně uznáte, že začátek se možná až příliš táhne a že konec to vezme trochu zhurta, budete mít chuť si natáhnout vizor a přesunout se zpátky. Návyková je totiž knížka skoro jako, ehm, dobrá videohra.

    Přečíst více
  • Koudy koudy registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Dojal mě konec

    Přečíst více
  • Anonym registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Kniha psaná pro milovníky her ale je velmi čtivá a upoutá i neznalce her.

    Přečíst více
  • Nici registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Po nabídnutí knihy abych si ji přetla, jsem ze začátku trochu váhala. Nakonec jsem knihu přečetla jedním dechem a rovnou otevřela další dílo od tohoto autora. Autorovi vzdávám hold jelikož čtenáře dokáže udržet v napětí. Jsem naprosto spokojená a doporučuji i druhou nenavazující knihu Armada.

    Přečíst více
  • Petula registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Prostě úžasná kniha a stejně tak film, jež je sice malinko odlišný od knihy, ale i tak skvělý.

    Přečíst více
  • Šarlota Hornová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    kniha se četla opravdu sama měla jsem co dělat abych se od ní odtrhla a dělala něco jiného :D

    Přečíst více
  • Miloš Rygl registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Boží, nemůžu si pomoct. Hry vůbec nehraju, ale tahle kniha mě přesvědčila o tom, jak úžasnej svět to může být. Ten příběh, autorovo nadšení a ta zvědavost, ta mě táhla pořád dál. Mám jí v top 10 mých knih.

    Přečíst více