Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 57 hodnocení čtenářů

31× 5 hvězdiček 15× 4 hvězdičky 10× 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Emmis registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Tuto knížku jsem četla v angličtině a když jsem zjistila ze vychází česky, byla jsem totálně nadšená!! Nic nedokáže vyjádřit moji lásku k téhle autorce a jejím knížkám. Emily zase nezklamala. Velice se mi líbí koncept good boy x bad girl a také 'převyprávění' čaroděje ze země Oz. Miluju tuhle knížku a doufam ze vy budete taky!!!

    Přečíst více
  • Kaaway registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt Hodnoceno z aplikace

    Knihy od Emily mě začali hodně bavit. Obzvlášť tenhle díl. Jestli můžu říct, líbilo se mi, že Evelina byla fakt magor a v některých chvílích opravdu psycho a Nicholas, který se změní k horšímu jen kvůli ní.

    Přečíst více
  • zavisla_knihomolka registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt Hodnoceno z aplikace

    Tentokrát se v této knize necháváme vtáhnout do děje, který je inspirován Čarodějem ze země Oz. Evelina Westerlyová co by oddaný padouch pracující v drogovém podsvětí pro svého otce. Evelina není žádná křehká květinka. Ve chvílích kdy se nevěnuje zahradničení vyřizuje pochůzky pro svého otce. Uchýlit se k násilí ji problém nedělá. Nicholas je tajný agent jehož život se primárně točí jen kolem kariéry a bezpečí jeho sestry. Nicholas je pověřen úkolem ... zapadnout a získat veškeré informace na tento irský gang. Hlavně kdo je jejich dodavatelem drog. Sbližování mezi Evelinou a Nicholasem co by Braydenem bylo ze začátku dost chladné a nevraživé. Evelina si nese stopy minulosti , které nikdy nepřeboleli a stále ji tíží. Nikomu důvěřovat nemůže. Dokáže zahodit krutost a dostat se přes staré rány? A Nick? Jehož tíží city, které by být neměli? Kniha se mi líbila. Stále se něco dělo takže děj krásně plynul. Obě hlavní postavy se museli poprat se svými city. Po lehkém zklamání z druhého dílu tomuhle nemohu nic vytknout. Čtení jsem si opravdu užila, líbil se mi sarkasmus Eveliny . A hlavně se mi líbí celý ten nápad s inspirací klasickými příběhy jen trochu víc v temnější verzi. Intimních scén je tam tak akorát.

    Přečíst více
  • Alisi registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt Hodnoceno z aplikace

    4,5 ⭐️ bylo to super! Přecijenom mi tam něco málo chybělo… možná noc rychlý konec.. nebo víc prostoru k rozvíjejícímu se vztahu mezi hlavníma postavama. Každopádně určitě doporučuju, přelouskáte hned.

    Přečíst více
  • Julie Vrablikova registrovaný uživatel 1 z 5 hvězdiček

    60% DNF’d to je snad nejhorší knížka co jsem četla in a while, tuhle sérii už pokračovat nebudu

    Přečíst více
  • Emmis registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Tahle knížka byla úžasná!!! Emily mám strašně ráda a tahle knížka mě nezklamala. Bavilo mě že autorka udělala úplný opak než většina autorů a z dívky udělala tu špatnou a z kluka toho dobrého. Emily píše skvěle a opravdu mě tahle kniha bavila. Opět drogové prostředí ale to vůbec ničemu nevadilo! Jediné mínus co k této knize mám, je že není přeložena do češtiny. Byla to moje první kniha v angličtině a i když jsem většinu chápala tak jsem si to nedokázala užít tak jak Knihy v češtině. Jinak knihu opravdu doporučuji a pokud nemáte problém s dark romance, drogovým prostředím a angličtinou, určitě do toho jděte!!

    Přečíst více
  • D.F.R.lover registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt Hodnoceno z aplikace

    Od této autorky jsem přečetla předchozí knihy z této série a musím říct, že na to jak moc předchozí díly miluji, tak tento mě opravdu dost zklamal. Sice to bylo čtivé a fajn, ale také byl příběh takový o ničem. Oproti předchozím knihám byl děj velmi plytký a nic extra. Na to, že předchozí dvě knihy si s chutí přečtu jednou znovu, tuto posouvám dál.

    Přečíst více
  • Lenka Srolová registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Sérii Never After jsem si dost oblíbila, a to hlavně po druhém dílu Zjizveni. Na pokračování jsem se těšila, ale neměla jsem taková očekávání, protože tentokrát se autorka inspirovala Čarodějem ze země Oz a ten mezi mé favority zrovna nepatří. Eveline pro svého otce vykonává tu nejšpinavější práci. Její rodina stojí včele drogového impéria a vztah je to poslední, na co by měla čas. Když si ale jednou užije s náhodným týpkem v baru, ani ve snu by ji nenapadlo, že ho později potká i v práci… Styl psaní Emily McIntire je neskutečně čtivý a tohle byla velmi, ale velmi temná jednohubka. Žhavých scén tu na tak krátký příběh není málo, a dokonce i na zbraň dojde. Ačkoli jsem knihu měla přečtenou rychle, zápletka mě moc nenadchla a postavy i chemie mezi nimi se mi více líbila v předchozích dílech. Už se ale nemůžu dočkat dalších temných retellingů. Děkuji @knihydobrovsky za knihu. #spoluprace

    Přečíst více
  • FruityMan registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt Hodnoceno z aplikace

    Moc moc se mi knížka líbila, ale prostě mi tam něco chybělo. Za mě zatím nejslabší knížka ze série. Září 2024

    Přečíst více
  • Tereza Nováková registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Knížka mě tolik nevtáhla a přišel mi slabší příběh. Ale jinak bezva

    Přečíst více
  • Kávislačka registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Autorka opět nezklamala a já jsem nadšená! Líbili se mi prohozené role ala “bad girl x good boy”, nechyběli ani spicy scénky a příběh byl super. Miluju tuhle sérii a nemůžu se dočkat dalšího dílu :)

    Přečíst více
  • Marie Kvítek registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Byla to hezká knížka. Lepší jak 2. díl, ale prvnímu za mě osobně sahá tak po kolena. Každpádně je kniha čtivá, napínavá a doporučila bych ji ke čtení. Ráda se k ní zas jednou vrátím ve své knihovně.

    Přečíst více
  • Sandra Holá registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Emily mám moc ráda, ovšem tohle bylo za mě trochu slabší než ostatní díly. Proto dávám o hvězdičku méně. Jinak příběh plynul. Postavy i okolí bylo zajímavé. Děj také, ale čekala jsem o trošku více. Ale nevadí. Ne vše musí být dokonalé a těším se na překlad dalších dílů❤️

    Přečíst více
  • Václava Havlíková registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Za mě zatím jedna z nejhezčích knih z této série.. nevím proč, ale fakt jsem hltala nasi hlavni hrdinku.. byla tak strašně drsná a smutná.. kniha z obou pohledu byla super a mělo to intenzitu, spicy sceny byly super a celkově mi to vše do sebe zapadlo.. fakt jsem byla spokojená a rozhodně dejte knize šanci

    Přečíst více
  • andy.ctee registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Sice u mě pořád vede druhý díl, ale stejně byl tenhle moc fajn. Těším se na další díly.

    Přečíst více