Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 12 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Žany T. registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Knížka se mi četla velmi dobře, styl psaní je příjemný a celkem se stále něco děje. Opuštěná budova hotelu a daleko od lidí. To mě nalákalo. Miluju strašidelné domy s temnou minulostí. Hvězdu dolů dávám jen za pro mě nevysvětlené skutečnosti v příběhu ..třeba důvod toho proč se tak děje...odbíjení hodin a jiné. Ale jinak celkově fajn kniha.

    Přečíst více
  • Markéta Bezděková registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    každý z party osmi kamarádů si oslavu narozenin vybral podle svého poklidného vkusu. nika chce ty své ale oslavit jinak. milovnice hororů a děsivých míst tedy pozve své kamarády do opuštěného hotelu v polsku, který má poměrně proslulou pověst záhadných úmrtí. naprosto originální a pro niku dokonalá oslava, jak se na první pohled zdá být, se ale zvrtne a nastává doslova závod s časem… no a já jsem si to úplně zamilovala! hlavní hrdinku niku jsem měla ráda prakticky od začátku, stejně tak jako ostatní ženské osazenstvo, i přes to, že moje jmenovkyně byla malinko otravnější - ale to se na její současný stav a situaci vlastně hodilo. u kluků už to tak říct nemůžu, sympatický mi vyloženě asi nebyl ani jeden, možná až na jakuba. no a roman… to je ztělesnění zla v lidské podobě. jeho osud mu jen a pouze přeju. abych to shrnula, tak kniha splnila všechna má očekávání - strach, plno akce, zvratů, náhlých krveprolití, paranormalita, zajímavá historie, vývoj postav, zakončení… teda ten konec? to bylo sakra něco! co bych knize vytknula, byla přítomnost erotické scény v hororu - na to já jsem fakt pes. když čtu horor, tak se chci bát a ne číst, jak spolu uprostřed vraždění někdo… no. chápu, že tady to bylo poněkud důležité pro příběh, ale stejně. rýpnout si musím! hodnotím však velmi pozitivně, tedy čtyřmi a půlkou hvězdičky, zvysoka doporučuji a ručím svým životem, že pokud si knihu koupíte a autorku tím podpoříte, nebudete toho litovat. další recenze na instagramu jako @ketkavknizkach.

    Přečíst více
  • Miláček registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Já tuto autorku prostě miluji za její nepředvídavost. Píše skvěle a těším se na tištěné verze. Ty totiž musím mít!

    Přečíst více
  • Jana Šamšová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    "Čas - tři písmena, jedno jediné slovo a přitom tak důležitý pojem. Neovlivníš ho, nepodplatíš." Holka o tolik let mladší než já a napíše takhle skvělou knihu. Smekám 🎩 Chválím autorku za velmi dobrý počin v podobě velmi poutavého příběhu, který vás od začátku chytne a nepustí. Hra s časem mě vždy zajímala a častokrát přemýšlím, zda je vnímání času pro všechny stejné!? Chvílemi jsem měla pocit, hlavně při nočním čtení, že bití hodin slyším v dáli a zároveň mi běhal mráz po zádech a naskakovala mi husí kůže, jsem poseroutka. Z bandy přátel jsem si oblíbila hlavní hrdinku Niki a naopak Romana bych nikdy nevzala na takový výlet. Pár drobností by se našlo, které bych vytkla (např. proč už není kniha v tištěné verzi), ale neubralo to na kvalitě a rozuzlení pro mě bylo překvapivé.

    Přečíst více
  • Monika Zubalíková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Skvěle napsaná knížka. Vtáhla mě do děje. Přečetla jsem ji jedním dechem.

    Přečíst více
  • Monika registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Brr! Bojím se ještě teď! Doporučuji

    Přečíst více