0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Dostupné u dodavatele
- Doručení Ve středu 13. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
266 Kč s DPH
Běžně 297 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
An introduction to the culture and traditions of the Netherlands. It includes information on the local geography and produce, national festivities, key ingredients and cooking techniques. It explores the history of Dutch cooking and eating traditions, ranging from characteristic spicy dishes of the early Middle Ages to cosmopolitan eating… Přejít na celý popis
Skvělý výběr bestsellerů, které do konce prosince zakoupíte se slevou až 50 %! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
Jamie´s Kitchen
-
The New Homemade Kitchen
-
Classic French Recipes
-
Slavic Kitchen Alchemy
-
Crarter's Kitchen
-
The Chicken Soup Manifesto: Recipes from around the world
-
Spaghetti! An Interactive Recipe Book
-
NOVINKA A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
NOVINKA Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
The Herbal Apothecary: Recipes, Remedies and Rituals
-
A House Party in Tuscany: Recipes, Stories and Art From Arniano
-
Parsi: From Persia to Bombay: recipes
-
Shabbat: Recipes and Ritulas from my table to your
-
NOVINKA I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
Quick and Easy Vietnamese: Everyday Vietnamese Recipes for the Home Cook
-
Cooking on Fire
-
The Elven Cookbook. A Recipe Book Inspired by the Elves of Tolkien
-
Spill the Beans: Global Coffee Culture and Recipes
-
Fitwaffle’s Baking It Easy: All my best 3-ingredient recipes and most-loved cakes and desserts
-
Pierogi: Over 50 Recipes to Create Perfect Polish Dumplings
-
NOVINKA Pizza Night: Deliciously Doable Recipes for Pizza and Salad
-
The Levantine Vegetarian
-
One: Simple One-Pan Wonders
An introduction to the culture and traditions of the Netherlands. It includes information on the local geography and produce, national festivities, key ingredients and cooking techniques. It explores the history of Dutch cooking and eating traditions, ranging from characteristic spicy dishes of the early Middle Ages to cosmopolitan eating styles.
- Nakladatel
- Anness Publishing
- Hmotnost
- 500 g
- isbn
- 978-1-903141-99-1
- Počet stran
- 160
- datum vydání
- 31.08.2012
- ean
- 9781903141991
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola
- Zpovědní klub – máte rádi med? Tahle kniha je ještě sladší! | RECENZE
- Romance plná britského humoru a další knižní novinky | Vůně nových knih 33
- Naše matka – dusivé pokračování, které zraje k dokonalosti | RECENZE
- Poslechněte si Dobrý rozhovor se Štěpánem Kozubem a poznejte jeho duši i postoj k umění
- Epizody 2084 – orwellovská povídková divočina, která odhaluje temné stránky pokroku | RECENZE
- Děkujeme za vaši podporu! Chaos na farmě získal 2. místo v soutěži Hračka roku
- Dárkové knižní poukázky: Ideální firemní dárek pro zaměstnance nejen na Vánoce
- Nenasytní mrtví pokračují v nastavených kolejích, jen svižněji a lépe | RECENZE
- Pohádková young adult romantasy od Stephanie Garber a další knižní novinky | Vůně nových knih
- 4 nejčtivější kousky od značky RED pro měsíc říjen
- Bylo nebylo jedno zlomené srdce – magie, intriky, krutý princ a jedna naivní dívka | RECENZE