5.0 z 5 hvězdiček
měkká vazba160 Kč
Běžně 179 Kč
Kniha
Toužíte zvládnout taje vaření pro vegetariány? Rádi občas vynecháte z jídelníčku maso? Moto našeho rychlokursu: oč méně slov, o to více fotografií, které vás krok za krokem snadno naučí vařit. Zvolíte si salát pro každou příležitost, připravíte zeleninu v každé roční době, u těstovin se nudit nebudete, poznáte nové know-how bulguru, rýže,… Přejít na celý popis
Adam Dolník, elitní vyjednavač a školitel FBI a Scotland Yardu, odhaluje tajemství své nebezpečné práce. Otázky mu kladl autor bestsellerových rozhovorů Martin Moravec. Více informací
Toužíte zvládnout taje vaření pro vegetariány? Rádi občas vynecháte z jídelníčku maso? Moto našeho rychlokursu: oč méně slov, o to více fotografií, které vás krok za krokem snadno naučí vařit. Zvolíte si salát pro každou příležitost, připravíte zeleninu v každé roční době, u těstovin se nudit nebudete, poznáte nové know-how bulguru, rýže, pšenice a jistě vás zláká úprava tofu a tempehu. Milujete sladkosti? Hruškový tvaroh s ořechy ráno, lívance s jablky jako hlavní jídlo, kakaová zmrzlina s horkými malinami jako dezert – vaše srdce vegetariána docela jistě zaplesá.
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.