0.0 z 5 hvězdiček
knihaKniha ( pevná vazba )
- Dostupné u dodavatele
- Doručení V pondělí 2. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
768 Kč s DPH
Běžně 858 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Tarts Anon: Sweet and savoury tart brilliance is your guide to baking a stunning tart, every time, from acclaimed pastry chef Gareth Whitton. Featuring 50 different recipes: from beloved classics such as Plain Old Lemon and Vanilla Custard to more out-of-the-box offerings like Black Forest Tart; savoury crowd-pleasers like Mushroom and… Přejít na celý popis
Albi Kouzelné čtení je skvělá zábava, která prostřednictvím knih a her plných dialogů, písniček a vědomostí, umožňuje zvídavým dětem se dále rozvíjet. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Sweet
-
Classic French Recipes
-
Greekish
-
NOVINKA Crumbs
-
The Complete Book of French Cooking
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
Crarter's Kitchen
-
Flavour: The new recipe collection from the SUNDAY TIMES bestseller
-
NOVINKA Country Comfort
-
Fitwaffle’s Baking It Easy: All my best 3-ingredient recipes and most-loved cakes and desserts
-
NOVINKA Turkuaz Kitchen
-
Sobremesa
-
Dalí - Les dîners de Gala
-
NOVINKA Italian American Forever
-
Dinner
-
NOVINKA Pizza Night: Deliciously Doable Recipes for Pizza and Salad
-
The Nordic Baking Book
-
Torta della Nonna: A Collection of the Best Homemade Italian Sweets
-
Pierogi: Over 50 Recipes to Create Perfect Polish Dumplings
-
NOVINKA I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
French Boulangerie
-
The Palestinian Table
-
NOVINKA Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
Quick and Easy Vietnamese: Everyday Vietnamese Recipes for the Home Cook
Tarts Anon: Sweet and savoury tart brilliance is your guide to baking a stunning tart, every time, from acclaimed pastry chef Gareth Whitton.
Featuring 50 different recipes: from beloved classics such as Plain Old Lemon and Vanilla Custard to more out-of-the-box offerings like Black Forest Tart; savoury crowd-pleasers like Mushroom and Parmesan, and truly celebratory tarts like the Saint Honoré, this book contains all the knowledge and inspiration you need to become a tart master. Also included are an in-depth shortcrust pastry recipe and helpful breakouts that guide you through fixing pastry pitfalls with dulce de leche, pouring praise-inducing glazes and perfectly portioning your finished tarts.
Simple, elegant and versatile, tarts are both the perfect end to a meal and a meal in their own right – with this book at your fingertips, a world of showstopping circular bakes awaits.
- Nakladatel
- Hardie Grant Books
- Hmotnost
- 982 g
- isbn
- 978-1-74379-931-4
- Počet stran
- 208
- datum vydání
- 30.07.2024
- ean
- 9781743799314
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE