0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Stejně jako před dávnými časy, za dob císařů, přijíždějí i dnes turisté do České republiky, aby okusili chutné speciality, jako jsou třeba jemné delikatesy ze světově proslulých lázní Karlových Varů, Mariánských a Františkových Lázní, nebo vydatné polévky z Krkonoš a Šumavy. Nejlepší recepty všech dob až do současnosti jsou soustředěny v této… Přejít na celý popis
Dětství v nefunkční rodině, osobní i profesní selhání, odhodlání, vděk a touha vzít život do svých rukou. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Classic French Recipes
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
Spaghetti! An Interactive Recipe Book
-
Fitwaffle’s Baking It Easy: All my best 3-ingredient recipes and most-loved cakes and desserts
-
The Chicken Soup Manifesto: Recipes from around the world
-
Flavour: The new recipe collection from the SUNDAY TIMES bestseller
-
NOVINKA A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
NOVINKA Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
The Herbal Apothecary: Recipes, Remedies and Rituals
-
A House Party in Tuscany: Recipes, Stories and Art From Arniano
-
The Elven Cookbook. A Recipe Book Inspired by the Elves of Tolkien
-
Spill the Beans: Global Coffee Culture and Recipes
-
Parsi: From Persia to Bombay: recipes
-
Shabbat: Recipes and Ritulas from my table to your
-
Quick and Easy Vietnamese: Everyday Vietnamese Recipes for the Home Cook
-
Pierogi: Over 50 Recipes to Create Perfect Polish Dumplings
-
NOVINKA Pizza Night: Deliciously Doable Recipes for Pizza and Salad
-
NOVINKA I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
Torta della Nonna: A Collection of the Best Homemade Italian Sweets
-
Happy Days with the Naked Chef 3
-
How to Make Coffee: The science behind the bean
-
Dairy Delights: The Home Creamery
-
The Curious Barista's Guide to Coffee
-
NOVINKA The Book of Pasta
Stejně jako před dávnými časy, za dob císařů, přijíždějí i dnes turisté do České republiky, aby okusili chutné speciality, jako jsou třeba jemné delikatesy ze světově proslulých lázní Karlových Varů, Mariánských a Františkových Lázní, nebo vydatné polévky z Krkonoš a Šumavy. Nejlepší recepty všech dob až do současnosti jsou soustředěny v této malé knížce a prezentovány tak, aby se jejich příprava stala v každé moderní kuchyni radostí a potěšením. Anglická verze publikace.
- Nakladatel
- Vitalis
- datum vydání
- 12.02.2018
- ean
- 9788072532124
- Počet stran
- 80
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- isbn
- 978-80-7253-212-4
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE
- Křtu knihy o palubním střelci, Jaroslavu Fiedorovi, se zúčastnil i prezident Petr Pavel
- Poslední letošní Vůně nových knih! Ať vám neunikne!
- Zmámeni - příběh, který je romantický i surový zároveň | RECENZE
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola