0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
The Complete Guide to Baking gives readers all the technical know-how required to become an expert in the art of baking. Each of the recipes feature a full-colour cross-section illustration, step-by-step photography and a hero image to both inspire the reader and demystify the intricacies of baking bread and other classics.The… Přejít na celý popis
Extrémy vzrušují! Nestyďte se přiznat, že jste zvědaví. Dark romance, která rozdělila internet je tady!. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Nordic Baking Book
-
Torta della Nonna: A Collection of the Best Homemade Italian Sweets
-
Food for Life: Your Guide to the New Science of Eating Well
-
The Curious Barista's Guide to Coffee
-
A Wine Lover’s Guide
-
Café Cecilia Cookbook
-
Clare Smyth: Core
-
Country Comfort
-
The Silver Spoon Pasta
-
Ottolenghi COMFORT
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
A Day in Hong Kong
-
Classic French Recipes
-
Pizza Night: Deliciously Doable Recipes for Pizza and Salad
-
The Connaught Bar
-
The Food For Life Cookbook
-
Persiana Everyday
-
NOVINKA PlantYou
-
Dairy Delights: The Home Creamery
-
Greekish
-
NOVINKA The Pasta Queen
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
The Asian Pantry
The Complete Guide to Baking gives readers all the technical know-how required to become an expert in the art of baking. Each of the recipes feature a full-colour cross-section illustration, step-by-step photography and a hero image to both inspire the reader and demystify the intricacies of baking bread and other classics.The Complete Guide to Baking includes everything, from the fundamentals you need to know (types of flours and starters; stages of fermentation; basic doughs and fillings) through to recipes for breads (baguettes, sourdoughs, speciality breads, flavoured breads, oil breads and milk breads), Viennese pastries (croissants, pains au chocolat, apple tarts) gâteaux (flan pâtissier, pistachio and apricot tart, spice bread), brioches (Parisian, praline, plaited, layered and cakes) and biscuits (sables, madeleines, almond tuiles). A comprehensive illustrated glossary includes tips for working with doughs and their key ingredients, as well as essential utensils. This is the third book in the stunning and hugely successful cooking series that includes Patisserie and The Ultimate Cook's Manual.
- Nakladatel
- Hardie Grant Books
- datum vydání
- 1.01.2016
- ean
- 9781743793398
- Počet stran
- 288
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- isbn
- 978-1-74379-339-8
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE