0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Dan Toombs, The Curry Guy, has perfected the art of British Indian Restaurant (BIR) cooking. In his highly anticipated new book, Curry Guy Easy, Dan shares the secrets of fuss-free curries, ones that can be made in half the time but still taste as good as the takeaway. Dan has been besieged by requests for more curry house favourites, ones… Přejít na celý popis
Stačí si vybrat knížky z této nabídky, vložit do košíku pět knih a cena se vám automaticky přepočítá = zaplatíte jen jednu. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
A Dictionary of Modern English Usage: the Classic First Edition (Oxford World´s Classics New Ed.)
-
At The Top of the World
-
The Library at Night
-
Make, Think, Imagine : The Future of Civilisation
-
Moonshot : Inside Pfizer´s Nine-Month Race to Make the Impossible Possible
-
100 Things To Know About the Human Body
-
Legendary Escapes
-
MCU: The Reign of Marvel Studios
-
Consider the Lobster
-
Rockschool Drums : Grade 1 (2012-2018)
-
TommyInnit Says...The Quote Book
-
Gilded One Line a Day: A Five-Year Memory Book
-
Unstoppable Us Volume 2
-
The Wit and Wisdom of Tyrion Lannister
-
All the Knowledge in the World
-
A View from the Stars
-
Gardens of the World
0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazba -
The Summer We Crossed Europe in the Rain: Lyrics for Stacey Kent
-
The Official Dune Colouring Book
-
Around the World in 80 Plants
-
World of Warcraft: Exploring Azeroth - Kalimdor
-
Black Holes & Time Warps: Einstein's Outrageous Legacy
-
21 Lessons for the 21st Century
-
Barbie: The Screenplay
Dan Toombs, The Curry Guy, has perfected the art of British Indian Restaurant (BIR) cooking. In his highly anticipated new book, Curry Guy Easy, Dan shares the secrets of fuss-free curries, ones that can be made in half the time but still taste as good as the takeaway. Dan has been besieged by requests for more curry house favourites, ones that can be cooked with very little equipment and faff, and without all the need for complex restaurant preparation. Here he shares long-awaited recipes for the likes of Chicken 65, Black Dhal, Aloo Chaat, Simple Dosas, Prawn Balti, Lamb Keema Saag, and many more. Whether it's getting your curry cooked and on the table speedily, or doing minimal chopping and mixing before popping into a pan to simmer away happily, Dan's dishes mean you spend less time on the washing-up and more on the enjoyment of eating. For BIR food lovers all over the world, this is an essential guide to making their favourite recipes at home. Dan has spent years researching the methods and secrets of Indian chefs and here he distils that knowledge into a fabulous collection of 100 simple, delectable dishes. Review 'What a book! Just wonderful. Brings the very best of the curry house into your home' -- Tom Parker Bowles * Tom Parker Bowles * About the Author Dan Toombs (aka The Curry Guy) has perfected the art of replicating British Indian Restaurant (BIR) cooking. After travelling around the UK, sampling dishes, learning the curry house kitchen secrets and refining those recipes at home, Dan has created recipes that taste just like a takeaway from your favourite local but in less time and for less money. Dan's first book, The Curry Guy (2017), was a bestseller. He lives in Yorkshire with his curry-loving family.
- Nakladatel
- Quadrille
- Rozměr
- 172 x 233 x 20
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 160
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-1-78713-128-6
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 28.05.2018
- ean
- 9781787131286
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola
- Zpovědní klub – máte rádi med? Tahle kniha je ještě sladší! | RECENZE
- Romance plná britského humoru a další knižní novinky | Vůně nových knih 33
- Naše matka – dusivé pokračování, které zraje k dokonalosti | RECENZE
- Poslechněte si Dobrý rozhovor se Štěpánem Kozubem a poznejte jeho duši i postoj k umění
- Epizody 2084 – orwellovská povídková divočina, která odhaluje temné stránky pokroku | RECENZE
- Děkujeme za vaši podporu! Chaos na farmě získal 2. místo v soutěži Hračka roku
- Dárkové knižní poukázky: Ideální firemní dárek pro zaměstnance nejen na Vánoce
- Nenasytní mrtví pokračují v nastavených kolejích, jen svižněji a lépe | RECENZE
- Pohádková young adult romantasy od Stephanie Garber a další knižní novinky | Vůně nových knih
- 4 nejčtivější kousky od značky RED pro měsíc říjen
- Bylo nebylo jedno zlomené srdce – magie, intriky, krutý princ a jedna naivní dívka | RECENZE