0.0 z 5 hvězdiček
knihaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
The Kitchen Science Cookbook is a beautifully crafted book with a unique twist: each recipe is a science experiment that you can do at home, using the everyday ingredients you'll find in your kitchen. No need to be a science expert -- these easy-to-follow recipes make mind-blowing science experiments fun for everyone. From sticky ice and… Přejít na celý popis
Dante Russo, bezohledný a arogantní miliardář, se ocitá v nečekaném zasnoubení s krásnou dědičkou šperkařského impéria, Vivian Lau. Co začíná jako vydírání, se mění v něco, co Dante nemůže ignorovat... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Garden Chef
-
I heart Naptime Cookbook
-
Venice : Four Seasons of Home Cooking
-
The Elven Cookbook. A Recipe Book Inspired by the Elves of Tolkien
-
The Italian Cookery Course
-
Is This A Cookbook? Adventures in the Kitchen
-
Jamie´s Kitchen
-
The New Homemade Kitchen
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
NOVINKA Turkuaz Kitchen
-
Crarter's Kitchen
-
Slavic Kitchen Alchemy
-
Harry Potter Official Wizarding World Cookbook
-
Café Cecilia Cookbook
-
NOVINKA The Elder Scrolls: The Official Cookbook
-
Gastronogeek Cult TV Cookbook
-
Fallout: The Vault Dweller's Official Cookbook
-
How to Make Coffee: The science behind the bean
-
Happy Days with the Naked Chef 3
-
World of Warcraft: New Flavors of Azeroth - The Official Cookbook
-
NOVINKA Albert Can Cook
-
The Silver Spoon Pasta
-
NOVINKA I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
Five Nights at Freddy's Cook Book
The Kitchen Science Cookbook is a beautifully crafted book with a unique twist: each recipe is a science experiment that you can do at home, using the everyday ingredients you'll find in your kitchen.
No need to be a science expert -- these easy-to-follow recipes make mind-blowing science experiments fun for everyone. From sticky ice and raising raisins to balloon science and scrumptious slime, nanotechnologist and educator Michelle Dickinson shows that we can all be scientists, no matter how young or old.
With recipes tested by hundreds of enthusiastic families around the world, The Kitchen Science Cookbook is the perfect gift for all ages.
- Nakladatel
- Particular Books
- datum vydání
- 1.01.2019
- ean
- 9780241395585
- Počet stran
- 176
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- isbn
- 978-0-241-39558-5
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
-
Jaroslav registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Krásná kniha s inspiracemi pro rodinnou zábavu. Autorka je popularizátorkou vědy na Novém Zélandu s bohatými zkušenostmi v získávání dětské pozornosti k vědeckému poznání.
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE