The Nordic Cookbook
The Nordic Cookbook - Magnus Nilsson Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
Lvice: Ženy ve zvláštních službách

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 699 Kč dárek zdarma v hodnotě 259 Kč

Lvice: Ženy ve zvláštních službách

The Nordic Cookbook offers an unprecedented look at the rich culinary offerings of the Nordic region with 700 recipes collected by the acclaimed Swedish chef Magnus Nilsson.The Nordic Cookbook, richly illustrated with the personal photography of internationally acclaimed chef Magnus Nilsson, unravels the mysteries of Nordic ingredients and… Přejít na celý popis

Půlměsíční město: Rod plamene a stínu Bryce se snaží vrátit do Midgardu, kde je vše, co miluje. Hunt je uvězněn a zoufale touží Bryce pomoci. Jak se oba vypořádají s nebezpečím a komu mohou věřit? Napětí a emoce na každé stránce zaručeny! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

The Nordic Cookbook offers an unprecedented look at the rich culinary offerings of the Nordic region with 700 recipes collected by the acclaimed Swedish chef Magnus Nilsson.The Nordic Cookbook, richly illustrated with the personal photography of internationally acclaimed chef Magnus Nilsson, unravels the mysteries of Nordic ingredients and introduces the region's culinary history and cooking techniques.Included in this beautiful book are more than 700 authentic recipes Magnus collected while travelling extensively throughout the Nordic countries - Denmark, the Faroe Islands, Finland, Greenland, Iceland, Norway and Sweden - enhanced by atmospheric photographs of its landscapes and people. His beautiful photographs feature in the book alongside images of the finished dishes by Erik Olsson, the photographer behind Faviken.With Magnus as a guide, everyone can prepare classic Nordic dishes and also explore new ones. The Nordic Cookbook introduces readers to the familiar (gravlax, meatballs and lingonberry jam) and the lesser-known aspects of Nordic cuisine (rose-hip soup, pork roasted with prunes, and juniper beer). Organized by food type, The Nordic Cookbook covers every type of Nordic dish including meat, fish, vegetables, breads, pastries and desserts. These recipes are achievable for home cooks of all abilities and are accompanied by narrative texts on Nordic culinary history, ingredients and techniques including smoking and home preserving. Additional essays explore classic dishes made for special occasions and key seasonal events, such as the Midsummer feast. The Nordic Cookbook joins Phaidon's national cuisine series, which includes Mexico, India, Thailand, Peru and others, and is the most comprehensive source on home cooking from the Nordic countries.

Sdílet

Nakladatel
Phaidon
Rozměr
194 x 283 x 61
datum vydání
26.10.2015
ean
9780714868721
Počet stran
768
Hmotnost
2000 g
jazyk
angličtina
Vazba
pevná vazba
Vydání
1
isbn
978-0-7148-6872-1

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 1 163 Kč Nápověda