5.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Dostupné u dodavatele
- Doručení Ve čtvrtek 23. 1. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
357 Kč s DPH
Běžně 399 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav.Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny… Přejít na celý popis
-
357 Kč s DPH Dostupné u dodavatele
-
312 Kč s DPH Dostupné u dodavatele
-
357 Kč s DPH Skladem
-
321 Kč s DPH Dostupné u dodavatele
-
357 Kč s DPH Skladem
-
Nedostupné
Nový děsivý případ v sérii Detektiv Joona Linna. Lars Kepler je zpátky! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
Christmas in Bohemia - Traditional Czech Christmas cuisine and customs
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
Slavic Kitchen Alchemy
-
22 Czech Legends / 22 českých legend (anglicky)
-
The Elven Cookbook. A Recipe Book Inspired by the Elves of Tolkien
-
The Palestinian Table
-
A Short History of Drunkenness
-
The New Homemade Kitchen
-
Stories from Old Jewish Prague
-
Cocina Checa
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
I Served the King of England : Featuring an Introduction by Adam Thirlwell
-
The Herbal Apothecary: Recipes, Remedies and Rituals
-
Stručné dějiny českých zemí / A Brief History of the Czech Lands
-
How to Make Coffee: The science behind the bean
-
Parsi: From Persia to Bombay: recipes
-
A Wine Lover’s Guide
-
The Curious Barista's Guide to Coffee
-
The Food of Italy
-
Flavour: The new recipe collection from the SUNDAY TIMES bestseller
-
NOVINKA The Pasta Queen
-
The Silver Spoon Pasta
-
Taste
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav.Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny kulinářskými zajímavostmi z české historie i současnosti! Nejsou opomenuty ani názory některých známých osob, které v minulosti navštívili Čechy – jak jim chutnala česká kuchyně a jak pohlíželi na české gastronomické zvyklosti!Use this book full of recipes to prepare a wide range of typically Czech dishes whose origins stretch far back into the past, yet have remained so popular that they are regularly consumed even today. Try your hand at everyday preparations or special dishes intended for such holidays as Easter or Christmas, a wedding feast, or simply a family celebration.Each of the recipes contains the original Czech name of the dish, and is enlivened with culinary points of interest from Czech history or present-day custom. Nor have we omitted the opinions of a number of persons of renown who in the past paid a visit to the Czech lands –how they enjoyed Czech cooking and what they thought of Czech gastronomic habits!The author – Viktor Faktor – is a connoisseur of international and Czech cuisine, who has published over a dozen previous cookbooks. He is also known as an essayist, traveler and translator of works of history or philosophy.A tinge of humour and a welcome comic relief are added by the illustrations of Jiří Votruba – the popular Czech artist and illustrator whose work so often greets visitors to the Czech Republic almost "at every step of the journey."All of the dishes depicted were photographed and arranged by two leading Czech specialists – photographer Karel Poláček and food stylist Blanka Poláčková.This book is officially endorsed by the Czech Chefs Association
- Nakladatel
- PRÁH
- Rozměr
- 155 x 246 x 13
- datum dotisku
- 12.12.2024
- ean
- 9788072521777
- Počet stran
- 100
- Vydání
- 1
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 1.02.2010
- isbn
- 978-80-7252-177-7
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
4.6 z 5 5 hodnocení čtenářů
4× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 1× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
-
Petr Bezstarosti registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček
Knížka jako taková dobrá, ale jsou zde vážnější nedostatky... V jednom receptu 80 gramů masa pro 4 osoby, jinde 11 kg pro 6 osob, tudíž to chce i přemýšlet... Další významný nedostatke, přidal bych recepty příloh, ono, když je napsáno, doporučujeme s br. salátem nebo knedlíkem... Musel jsem vysvětlovat, co je knedlík a jak vyrobit...
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE