0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Dostupné u dodavatele
- Doručení V pondělí 2. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
886 Kč s DPH
Běžně 990 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
''You''ll always leave Tony''s classroom full - both of dim sum and a new perspective on Asian cooking. In this book, he''s sharing his lifetime of expertise and experience with the world. Let Tony be your teacher.'' Yotam Ottolenghi ''Tony Tan is an Australian National Treasure.'' Helen Goh ''An irresistible journey ... where global spices… Přejít na celý popis
Extrémy vzrušují! Nestyďte se přiznat, že jste zvědaví. Dark romance, která rozdělila internet je tady!. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Asian Pantry
-
Cooking on Fire
-
The Complete Book of French Cooking
-
NOVINKA Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
Venice : Four Seasons of Home Cooking
-
The Palestinian Table
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
The Levantine Vegetarian
-
Classic French Recipes
-
Sweet
-
The Food of Italy
-
Persian Feasts
-
The Silver Spoon Pasta
-
NOVINKA Albert Can Cook
-
A House Party in Tuscany: Recipes, Stories and Art From Arniano
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
NOVINKA A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
NOVINKA Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
The Italian Cookery Course
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
Dinner
-
NOVINKA Italia con gusto e amore
-
Sobremesa
-
Jamie´s Kitchen
''You''ll always leave Tony''s classroom full - both of dim sum and a new perspective on Asian cooking. In this book, he''s sharing his lifetime of expertise and experience with the world. Let Tony be your teacher.'' Yotam Ottolenghi ''Tony Tan is an Australian National Treasure.'' Helen Goh ''An irresistible journey ... where global spices and stories collide in some of the world''s most scintillating flavours.'' Fuchsia Dunlop ''Tony Tan isn''t an authority on Asian food in Australia - he''s the authority on Asian food in Australia.'' Pat NourseTony Tan has been cooking, eating, teaching and writing about the foods of Asia for more than four decades. In Tony Tan''s Asian Cooking Class, he shares for the first time more than 150 of his most cooked, beloved and personal recipes from his vast collection. A book for beginners and connoisseurs alike, Tan teaches his contemporary, sometimes adventurous approach to the most important inspirational and evergreen dishes from Malaysia, China, Vietnam, Japan, Singapore, Indonesia, Thailand and beyond. From wok sensations to more elaborate dishes, street foods and original creations, Tan''s warmth, erudition and rigour set his food apart. He moves seamlessly between traditionally distinct cuisines, contextualising them for the home cook. This stunning hardback, which features patterned sprayed edges and elegant, stylish photography, is enhanced with insight on subjects from the wonder of the wok, to the art of cooking with duck and the essential pantry, this book is a joyful celebration of modern Asian cooking. ''Just when you think you know something about the food of the world, along comes Tony Tan to school you on the subtleties of adding pandan to rice, the ingenuity of Peranakan Nyonya cooks, mastering the complexity of a superior stock, and the joy of properly pinching a potsticker dumpling. This book welcomes you into Tony''s spiritual home, where you can rest and be thankful for what he is about to serve, because each dish represents a lifetime of knowledge. The recipe for his mother''s see yauh sai chan roast chicken is worth the price of admission alone.''Shane Mitchell, Saveur editor at large
- Nakladatel
- Murdoch Books
- Hmotnost
- 1418 g
- isbn
- 978-1-922616-91-3
- Počet stran
- 328
- datum vydání
- 24.10.2024
- ean
- 9781922616913
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE