0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 2 ks
- Doručení V úterý 19. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
240 Kč s DPH
Běžně 268 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Odpovíte-li si nevařit, pak by vám tato kuchařka mohla být dobrým průvodcem, jak na to. Odpovíte-li si vařit, pak by se vám mohla také hodit, a to nejen tehdy, když nechcete zapínat sporák, ale i tehdy, chcete-li svoji stávající stravu obohatit o výhody čerstvé, nevařené stravy.V kuchařce najdete recepty, které rodinný tým připravoval na… Přejít na celý popis
Drsný thriller, který láme srdce. Srdceryvný příběh o dospívání. Brutální irský noir. Zkrátka velkolepé čtení. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Česká raw food
-
Raw pro zdraví a krásu - Kuchařka Jitky Adamové
-
500 paleo receptů
-
Revoluce v opravdovém jídle - Radikální a udržitelný přístup ke zdravému stravování
-
Raw food jako zážitek - Užívej si pestrost živé stravy každý den!
-
Domácí krabičková dieta 7000 kJ, a téměř bez vážení
-
Low-carb life - kompletní nízkosacharidová kuchařka
-
Je člověk tím, co jí?
-
Pomalá dieta - Jak jíst pro potěšení, energii a zdraví
-
Tučné superpotraviny a oleje
-
Doba jedová 3 - Kosmetika
-
Jak přežít dobu jedovou?
-
Panenské oleje - 25 panenských olejů a jejich vliv na zdraví
-
Doba jedová 9 - Cukr
-
Zdravě kdykoliv a kdekoliv
-
Zdravý jídelníček do krabiček - 30 dnů zdravé krabičkové stravy, po které opravdu zhubnete
-
Jak funguje jídlo: Co jíme, když jíme
-
Jak říct ne cukru - Snadné tipy a recepty, které vám pomohou zříct se cukru
-
O výživě
-
Buddha vaří - Výživa podle typologie tibetské medicíny, 108 receptů
-
Rychlé recepty Low Carb - Štíhlá linie raz dva
-
Defektní Jak funguje jídlo: Co jíme, když jíme (Defekt)
-
Nejzdravější výživa
-
Jíme zdravě za pár korun - Více než 90 zdravých a výživných receptů s tipy, jak při vaření a nákupech ušetřit
Odpovíte-li si nevařit, pak by vám tato kuchařka mohla být dobrým průvodcem, jak na to. Odpovíte-li si vařit, pak by se vám mohla také hodit, a to nejen tehdy, když nechcete zapínat sporák, ale i tehdy, chcete-li svoji stávající stravu obohatit o výhody čerstvé, nevařené stravy.V kuchařce najdete recepty, které rodinný tým připravoval na kurzech živé stravy v letech 2013–2016 a jež za tu dobu navštívilo mnoho lidí ze všech koutů naší země i ze Slovenska. Kuchařka je pojata stejně jako naše kurzy, je snadná, přímočará, veselá a není drahá. Nezahlcuje žádnou složitou teorií a sází na jednoduchost, každodenní udržitelnost a přirozený instinkt. Máte-li chuť začít i jen trochu nevařit, můžete hned teď!
- Nakladatel
- Rybka
- Rozměr
- 145 x 210 x 8
- datum dotisku
- 9.04.2024
- ean
- 9788087950258
- Počet stran
- 128
- Vydání
- 1
- jazyk
- čeština
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 2.06.2016
- isbn
- 978-80-87950-25-8
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE
- Křtu knihy o palubním střelci, Jaroslavu Fiedorovi, se zúčastnil i prezident Petr Pavel
- Poslední letošní Vůně nových knih! Ať vám neunikne!
- Zmámeni - příběh, který je romantický i surový zároveň | RECENZE
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola