0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 2 ks
- Doručení V úterý 19. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
240 Kč s DPH
Běžně 268 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Odpovíte-li si nevařit, pak by vám tato kuchařka mohla být dobrým průvodcem, jak na to. Odpovíte-li si vařit, pak by se vám mohla také hodit, a to nejen tehdy, když nechcete zapínat sporák, ale i tehdy, chcete-li svoji stávající stravu obohatit o výhody čerstvé, nevařené stravy.V kuchařce najdete recepty, které rodinný tým připravoval na… Přejít na celý popis
Violet přežila první ročník na Basgiathské válečné akademii, ale skutečný boj teprve začíná... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Česká raw food
-
Raw pro zdraví a krásu - Kuchařka Jitky Adamové
-
500 paleo receptů
-
Revoluce v opravdovém jídle - Radikální a udržitelný přístup ke zdravému stravování
-
Raw food jako zážitek - Užívej si pestrost živé stravy každý den!
-
Domácí krabičková dieta 7000 kJ, a téměř bez vážení
-
Low-carb life - kompletní nízkosacharidová kuchařka
-
Je člověk tím, co jí?
-
Pomalá dieta - Jak jíst pro potěšení, energii a zdraví
-
Tučné superpotraviny a oleje
-
Doba jedová 3 - Kosmetika
-
Jak přežít dobu jedovou?
-
Panenské oleje - 25 panenských olejů a jejich vliv na zdraví
-
Doba jedová 9 - Cukr
-
Zdravě kdykoliv a kdekoliv
-
Zdravý jídelníček do krabiček - 30 dnů zdravé krabičkové stravy, po které opravdu zhubnete
-
Jak funguje jídlo: Co jíme, když jíme
-
Jak říct ne cukru - Snadné tipy a recepty, které vám pomohou zříct se cukru
-
O výživě
-
Buddha vaří - Výživa podle typologie tibetské medicíny, 108 receptů
-
Rychlé recepty Low Carb - Štíhlá linie raz dva
-
Defektní Jak funguje jídlo: Co jíme, když jíme (Defekt)
-
Nejzdravější výživa
-
Jíme zdravě za pár korun - Více než 90 zdravých a výživných receptů s tipy, jak při vaření a nákupech ušetřit
Odpovíte-li si nevařit, pak by vám tato kuchařka mohla být dobrým průvodcem, jak na to. Odpovíte-li si vařit, pak by se vám mohla také hodit, a to nejen tehdy, když nechcete zapínat sporák, ale i tehdy, chcete-li svoji stávající stravu obohatit o výhody čerstvé, nevařené stravy.V kuchařce najdete recepty, které rodinný tým připravoval na kurzech živé stravy v letech 2013–2016 a jež za tu dobu navštívilo mnoho lidí ze všech koutů naší země i ze Slovenska. Kuchařka je pojata stejně jako naše kurzy, je snadná, přímočará, veselá a není drahá. Nezahlcuje žádnou složitou teorií a sází na jednoduchost, každodenní udržitelnost a přirozený instinkt. Máte-li chuť začít i jen trochu nevařit, můžete hned teď!
- Nakladatel
- Rybka
- Rozměr
- 145 x 210 x 8
- datum dotisku
- 9.04.2024
- ean
- 9788087950258
- Počet stran
- 128
- Vydání
- 1
- jazyk
- čeština
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 2.06.2016
- isbn
- 978-80-87950-25-8
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE
- Křtu knihy o palubním střelci, Jaroslavu Fiedorovi, se zúčastnil i prezident Petr Pavel
- Poslední letošní Vůně nových knih! Ať vám neunikne!
- Zmámeni - příběh, který je romantický i surový zároveň | RECENZE
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola