0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Veganise your favourite Chinese dishes at home with Vegan Chinese Food, from the founders of the hugely popular food blog littlericenoodle, Yang Liu and Katharina Pinczolits. Vegan Chinese Food gives flavourful plant-based alternatives to 86 well-loved and diverse Chinese recipes, including sauces, dumplings, noodles and desserts. The book… Přejít na celý popis
Nový děsivý případ v sérii Detektiv Joona Linna. Lars Kepler je zpátky! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Food of Italy
-
NOVINKA The Food For Life Cookbook
-
Taste
-
5 Ingredients - Quick & Easy Food
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
Low Tox Life Food: How to shop, cook, swap, save and eat for a happy planet
-
Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
NOVINKA A Day in Hong Kong
-
Pierogi: Over 50 Recipes to Create Perfect Polish Dumplings
-
Defektní Invitation to a Banquet: The Story of Chinese Food (Defekt)
-
Dinner
-
The Asian Pantry
-
Cooking on Fire
-
Sobremesa
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
The Levantine Vegetarian
-
The 5-Minute Noodle Salad Lunchbox
-
NOVINKA Japan: The World Vegetarian
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
Café Cecilia Cookbook
-
Persian Feasts
-
Classic French Recipes
Veganise your favourite Chinese dishes at home with Vegan Chinese Food, from the founders of the hugely popular food blog littlericenoodle, Yang Liu and Katharina Pinczolits. Vegan Chinese Food gives flavourful plant-based alternatives to 86 well-loved and diverse Chinese recipes, including sauces, dumplings, noodles and desserts. The book draws upon Yang's experience of wanting to make the dishes from her childhood vegan-friendly, as well as the long history of vegan cooking in China.
The recipes use traditional cooking methods and skills to allow you to make vegan versions of dishes such as Kung Pao king oyster mushroom, Zha jiang mian noodles or Hong Kong milk tea. Katharina's photography accompanies every dish, along with helpful tips on how to master techniques or season a wok, and beautiful reflections on food's connection to memory, place, family and cultural representation. Vegan Chinese Foodis a book that belongs on any kitchen shelf.
For those who are vegan or those who are looking to consume less meat, those who have mastered Chinese cooking and those who are new to it, there’s a favourite recipe here for everyone – all easy, delicious and 100 per cent plant-based.
- Nakladatel
- Hardie Grant Books
- Rozměr
- 197 x 255 x 26
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 224
- Hmotnost
- 970 g
- isbn
- 978-1-74379-936-9
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 3.01.2024
- ean
- 9781743799369
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů na vánoční příběhy nejen pro děti
- Urla: Jaký je předposlední díl nejlepší české dystopie? | RECENZE
- Farma zázraků - román plný horké čokolády, tisíců světýlek i lásky vás dokonale naladí na Vánoce! | RECENZE
- 8 důvodů, proč vést děti ke čtení
- Nová Propast času překračuje nejen hranice času, ale i žánrů | RECENZE
- Poslechněte si tipy na knižní dárky, které rozjasní každý vánoční stromeček | Vánoce voní knihou #3
- Neviditelný muž – příběh o lásce, kterou budete chtít prožít | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad